За дома

Пералнята е най-добрият помощник на домакинята

Само 11 процента от жените искат помощник при прането, но над 70 процента искат помощник при чистене

20.09.2013г. / 14 00ч.
Аз жената
Пералнята е най-добрият помощник на домакинята

Когато се замислим за времето, което нашите майки са отделяли за поддръжка на домакинството, всички осъзнаваме колко много време е било нужно за тези дейности преди. Сега, благодарение на забързания свят, в който живеем, ние се справяме по-бързо с домакинските задачи, за да имаме повече време за другите задължения около себе си.

В действителност, за да успеете днес, трябва да сте съвременна супержена! Но дали супержените на нашето време осъзнават, че са супержени?! Дали изобщо някога са си задавали този въпрос?! Повечето от тях вероятно са твърде заети, за да мислят какви са всъщност. Те просто правят всичко, което се очаква от тях. Но заслужават истинско признание, затова че ежедневно намират суперсили и постигат нещата, които са планирали.

Ariel като дългогодишен, верен приятел на всички активни съвременни жени оценява техните усилия и в партньорство с Indesit, ги подкрепя като им осигурява малко повече време за самите тях – като дори в най-кратката програма за пране изпира и най-упоритите петна. Защото знае колко е важно за една супержена да бъде безупречна не само в прането, а във всяко едно отношение.

За да разбере по-добре предизвикателствата, пред които се изправят жените по света днес, Ariel проведе изследване между 500 жени, които оглавяват домакинствата си. Според изследването, жените отделят средно по 9,6 часа на седмица за домакинска работа.

Свързани статии

Изследването показва, че за да бъдете успешна супержена е нужно освен да намирате повече време за семейството си, така и да открадвате по малко време за себе си. Да откривате алтернативни решения и да пестите време в домакинската работа, са важни стъпки във всекидневието на супержената.

Интересно е, че процентът на жените, които желаят домакински помощник при прането достига едва 11% (72% биха искали помощник при чистенето, 46% – при готвенето, и 44% са за помощник при гладенето). Това е резултат от факта, че цели 68% от запитаните жени споделят, че са успели да намерят верни помощници в прането, които им спестяват време и усилия. Очаквано, 98% от жените определят пералнята за най-добрия домашен помощник, който им спестява много време. След пералнята, като най-верен партньор се нарежда прахосмукачката с 86%. Повечето жени определят продуктите за спестяване на време за много полезни и казват, че ги избират не по цена, а по качество на резултатите.

Коментирай
Здраве и красота