За дома

Спечелете семейна фотосесия от играта на „Продай сам“

Платформата „Продай сам“ ще ви помогне да продадете сами имота си, без посредници

09.03.2017г. / 09 01ч.
Аз жената
Снимка: "Продай сам"

Снимка: "Продай сам"

Забравете за безкрайното лутане в документацията, бюрокрацията и високите разходи по сделките с имоти. Иновативната платформа „Продай сам“ ще Ви помогне да се справите със задачата на живота си – да продадете имот и то напълно самостоятелно.

Покупко-продажбата на имот може да се превърне в дълъг и изтощителен процес, ако към нея се подходи неправилно. Много от случаите на неуспешна продажба са заради две основни причини – лоша първоначална подготовка или нереални очаквания при самостоятелен опит за продажба.

Продай сам“ е първата платформа за гарантирана директна връзка между купувачи и продавачи на имоти в България. Екипът на „Продай сам“ е съставен от квалифицирани специалисти в сектора на недвижимите имоти – юристи, нотариуси, банкови експерти. Те не само Ви спестяват разходи, а и елиминират рисковете от необосновано намаляване на цената на имота и губене на ценно време за огледи от неподходящи купувачи.

Продай сам“ е в услуга и на купувачите на имоти. Платформата предлага набор оферти директно от собственици и полезни съвети за подготовката за покупка на жилище, осигуряване на навременно финансиране и изповядване на сделката.

В никакъв случай не е невъзможно да продадете имота си сам. С „Продай сам“ ще получите цялата информация за процеса и всички необходими инструменти, така че да определите правилната цена на имота си и да го позиционирате максимално добре на пазара, за да привлечете подходящи купувачи.

Това, което трябва да направите, за да се присъедините към платформата „Продай сам“, е да изберете един от двата пакета с услуги.

Основният пакет Ви гарантира първоначална консултация с перфектно подготвен специалист по недвижими имоти и последваща връзка с експерти, които да Ви дават съвети в процеса по продажба. Получавате и високо качество HDR снимки, 2D архитектурен план на имота, консултация с банков служител и цялостна маркетингова стратегия за позиционирането му на пазара, така че офертата да достигне до максимален кръг от потенциални купувачи.

С премиум пакета, освен всичко това, получавате и експертна оценка от независим оценител, индивидуално изготвени брошури за имота, както и реклама в специализираните издания за недвижими имоти в страната.

С помощта на „Продай сам“ Вие ще успеете максимално точно и обективно да определите цената на Вашия имот – един от основните фактори за постигането на успешна сделка. Ще научите и за всички тънкости за документалната подготовка на сделката, атрактивна реклама, както и за преговори с потенциални клиенти.

„Продай сам“ вече се радва и на позитивните оценки от десетки доволни клиенти на платформата. Клиентите ни наистина се убеждават, че никой не може да продаде жилището им по-добре от тях самите. Професионалните снимки, наборът от рекламни материали и практическите съвети спомогнаха за бързото реализиране на редица успешни сделки и инвестиции.

Екипът на „Продай сам“ е до Вас от самото начало по процеса на продажба до момента на сделката. Затова престраши се – продай сам!

По повод Международния ден на жената 8 март „Продай сам“ ще зарадва една от читателките на az-jenata.bg с професионална семейна фотосесия с фотографа Иван Ламбрев.

За да участвате в играта „Запечатай щастливи моменти с любимите хора“, харесайте страницата на „Продай сам“ във Facebook, споделете тази статия и тагнете любим човек, с когото искате да споделите наградата.

Повече информация за крайния срок и условията за участие в играта можете да намерите във Facebook страницата на „Продай сам“.

Коментирай
Здраве и красота