Свободно време

Кой е вашият грях според зодията

Лакомията е порокът на Телците

09.12.2019г. / 13 13ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Грехът е изкушение, на което всеки човек може да се поддаде без значение от личностните качества или професионалните постижения. Няма човек, който поне веднъж да не е изпитвал чувства, определяни като греховни: завист, алчност, гняв, леност, горделивост... Като в много аспекти от живота ни, и тук роля играе зодиакалният ни знак. Понякога зодията ни може да повлияе на някои наши решения и емоции, допускайки в живота ни греховни действия.

Вижте кои грехове се свързват със зодиите и специално с вашия астрологичен знак.

Овен

Грях: гняв

Овните могат да бъдат много непредсказуеми и тази тяхна черта в комбинация с гневния им нрав ги превръща в една от най-опасните зодии. Овните много често си докарват сами неприятностите именно заради своя избухлив характер, затова, ако сте представител на този знак, опитайте се да контролирате гневните си реакции.

Телец

Грях: лакомия

Телците са сред най-големите лакомници в зодиака и това е техният порок. Дали е глад за храна, секс, забавления, материални вещи, Телецът е винаги ненаситен и никога не му е достатъчно. Това поведение обаче е много нездравословно и му вреди повече, отколкото предполага.

>> 3-те най-манипулативни зодии <<

Близнаци

Грях: непочтеност

Това, което е доста често срещано при Близнаците е техният неприятен навик да смесват тяхната визия с реалността. Дали защото все пак са двойствен знак, но характерно е за тях да имат две лица и съответно две версии за една и съща история. Тази тяхна черта обаче води до техния грях, а именно непочтеността и лъжата.

Рак

Грях: обожание

Присъщо на Раците е да се влюбват толкова силно, че дори да стигнат до ниво обожествяване на човека, с когото са в партньорство. Нормално е да изпитват силни чувства, но обожанието към друг може да бъде греховно действие, тъй като оставя мисълта за вас на заден план. Бъдете внимателни кого обожествявате и мислете повече за самите себе си.

>> Какво говори за вас датата на раждане <<

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
za bliznacite obae ne e pravilno . niamam podobni vpe4atlenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )