За дома

Светлината идва на гости

Отворете прозореца на промяната

06.07.2020г. / 11 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Color Effect

Снимка: Color Effect

Отворете прозорците. Промяната иска да влезе.

Размествания, почиствания, ремонт или освежаване – сезонът  на промяната е тук и е трудно да ни подмине. 

Color Effect е компания, която предлага разнообразни, специализирани решения за щори, сенници и завеси, подходящи за дома и офиса. Защото слънцето и светлината могат да ни радват не само навън, но и вкъщи. 

Независимо дали става дума за леки козметични процедури по дома или цялостен ремонт, прозорците са очите на нашия дом. И затова в Color Effect се стараем винаги да изглеждат добре – широко отворени към света или притворени за заслужена почивка. 

Предложенията на Color Effect включват решения за завесите, щорите и сенниците според личните предпочитания на нашите клиенти. 

Като компания, работеща еднакво добре с професионалисти от архитектурния и интериорния бранш, както и с частни клиенти, през годините в Color Effect сме развили усет за нуждите и предпочитанията на всеки отделен дом. Това ни позволява да разработим индивидуален подход към всеки проект, поддържайки постоянно широк набор от предложения, различаващи се по цветове, материи, видове и форми – всички с доказано качество и функционалност. 

На www.coloreffect.bg можете да разгледате пълния набор с предложения, също както и да видите актуалните отстъпки и намаления. Там ще откриете и как да вземете правилните мерки на своите прозорци в няколко лесни стъпки, а в нашият шоурум асистентите ни ще се погрижат за всички ваши нужди и изисквания. 

Всеки ден отваряме и затваряме десетки, може би стотици прозорци на екраните на екраните своите компютри, телефони и таблети. В Color Effect не можем да променим как изглеждат те, нито какво виждаме през тях. 

Но можем да помогнем с прозорците у дома – онези, от истинския живот. Защото те са малко по-важни. И защото разбираме от тях. 

Отворете прозореца на промяната и открийте пълния набор предложения щори, завеси и пердета на www.coloreffect.bg 

Коментирай