За дома

Gladen магазина носи

Доставките се извършват чрез собствен транспорт с хладилни автомобили в района на град София и околностите

24.07.2020г. / 09 16ч.
Мария Дуковска
Gladen магазина носи

Магазинът вече буквално може да дойде пред вратата ти – защото новият онлайн супермаркет Shop.gladen.bg го носи, почти буквално. Богато разнообразие от над 5000 продукта от различни категории – от плодове и зеленчуци, месо и риба, колбаси, млечни и биопродукти, до стоки за дома, детето и домашните любимци – всичко това е само на клик разстояние благодарение на Shop.gladen.bg.

Онлайн магазинът работи в партньорство с веригата хипермаркети HIT, като осигурява на клиентите си качествени и винаги свежи продукти от цял свят. Доставките се извършват чрез собствен транспорт с хладилни автомобили в района на град София и околностите, а при поръчка над 100 лв. доставката е безплатна.

Освен възможността да задоволи нуждите на цялото семейство, всяка седмица онлайн магазинът предоставя на клиентите специални предложения и промоции до -50% намаление от стандартната цена на избрани продукти.

С Shop.gladen.bg, лятното почистване на дома, неделното барбекю на двора в компанията на любимите хора и грижата за най-малките членове на семейството, са далеч по-приятни. Защото е удобно, бързо, лесно и сигурно.

Коментирай