Здраве и красота

С обици за 3 милиона долара!

Актрисата Джесика Частейн се появи с бижута за милиони на церемонията „Златен глобус“

15.01.2013г. / 11 01ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едва ли съществуват по-бляскави и красиви събития от тези за раздаването на филмови награди в САЩ! Дизайнерски рокли, скъпи обувки, грим и прически за хиляди долари, пластични операции за още толкова, а бижутата – за милиони!

Поредният пример, че по червения килим се стъпва само с класа и скъпи аксесоари бе церемонията на наградите „Златен глобус“.

Красивите актриси се надпреварваха помежду си коя ще бъде с най-оригиналната рокля, най-интересните чанта и обувки и най-скъпи бижута. Безспорният победител в тази надпревара бе Джесика Частейн. Актрисата, чиято звезда изгря преди две години с участието й във филмите „Дървото на живота“ и „Южнячки“, вече е със статута на суперзвезда, след като спечели „Златен глобус“ за най-добра женска роля в "Zero Dark Thirty". Освен с ослепителна визия, Джесика засенчи конкурентките си и с бижута на стойност над 3 милиона долара!

Върху нежната китка на актрисата се бе разположила диамантена гривна с платинен обков на „Хари Уинстън“, а блестящите обици допълваха визията й по невероятен начин. Общата стойност на прекрасните бижута бе 3 милиона долара, като най-вероятно актрисата ги е носила само за церемонията, каквато е практиката в Холивуд.

Коментирай