Здраве и красота

Гуинет е най-красивата жена в света

Гуинет Полтроу поведе класацията на People

26.04.2013г. / 13 10ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Свързани статии

Най-красивата жена в света е на 40 години, актриса е, омъжена, това е Гуинет Полтроу! В класацията на списание "People", което всяка година подрежда най-красивите жени на планетата, актрисата от кинохита "Железният човек" пребори силната конкуренция и излезе на първо място.

Самата Гуинет разказва пред списанието, че когато получила имейла за новината, че е най-красивата жена, е помислила писмото за някаква шега. "Трябваше да препрочета писмото няколко пъти, докато се уверя, че е истина", споделя актрисата.

Малко изненадващо за повечето хора, назад в класацията останаха сексапилни дами като Кери Уошингтън, Холи Бери, Джейн Фонда, Аманда Сайфрид, Пинк, Зоуи Дешанел, Дженифър Лоурънс.

Миналата година за най-красива жена бе определена близката приятелка на Гуинет, певицата Бионсе. Тогава тя сподели, че се чувства наистина красива, но само защото е дарила живот.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Лина ( преди 7 години )
Не вярвам в подобни класации.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Тлъб ( преди 10 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
Mari ( преди 10 години )
Бионсе наистина може да мине за красива,но тази нещастница от снимката-сигурно някой се е изгаврил с нея.Не може да бъде истина това-не само,че не е красива,тя е откровено грозна,да не дава Господ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар