Здраве и красота

Красиви ежедневни прически

Всеки ден красиви

20.05.2013г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Косата е един от главните елементи на женствеността. Пролетта и лятото разгръщат красотата й, защото вече не носим зимните шапки, които я скриваха. В забързаното ежедневие не винаги разполагаме с достатъчно време, което да отделим за прическата ни.

Свързани статии

Затова на помощ ни идват едни от най-красивите жени с техните предложения за лесни и красиви коси всеки ден.

Камерън Диас е прибрала косата си на опашка. Дали да е по-високо или по-ниско вързана определяте вие. Ако имате по-къси коси отпред, може леко да ги пуснете, както е направила тя.

За дамите, които поддържат къси коси, актрисата Холи Бери предлага леко разрошена прическа. Бърза и лесна за оформяне с помощта на вакса за коса или друг стилизант, който ползвате.

Косата на Хайди Клум е почти права, разделена по средата.

Дженифър Лоранс е събрала небрежно цялата си коса. Тази прическа може да направите и отзад на тила или настрани като нея.

Луси Лиу е направила невероятна плитка. Тя започва от предната част на главата и завършва настрани. много нежно и секси.

За момичетата с естествени къдрици като певицата Мелани Браун е добре да оставят косите си в естествен вид. Оформете със стилизант и готово. Тези, които са с прави или чупливи коси, също могат да постигнат тези спирали, но с помощта на фризьор. Къдриците ще се задържат няколко дни, а вие ще може да им се радвате.

Снимки: Reuters

Коментирай