Здраве и красота

Как поддържат теглото си едни от най-големите красавици

Красиви с малко усилия

21.05.2013г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В стремежа си да сме добре облечени и добре изглеждащи прибягваме до изпробването на различни съвети. Някои следваме стриктно, към други се отнасяме скептично. Дамите от шоубизнеса винаги успяват да изглеждат красиви. Това ни кара да им се доверяваме всеки път, щом споделят някои от техните трикове за добра форма.

Свързани статии

Следващите са такива. Как да бъдем с добра фигура винаги ни съветват едни от най-красивите жени.

Бионсе

Певицата споделя, че поддържа фигурата си с диета от кленов сироп. Десет дена не се консумира нищо освен смес от кленов сироп, лют червен пипер, лимонов сок и вода. Тази напитка помага на организма да се освободи от токсините, а лютият пипер стимулира метаболизма.


Елизабет Хърли

Красавицата се храни като взема предвид изследванията, които са й направени. Тя се придържа към диетата на кръвната група. Установено е, че хората с кръвна група тип А са по-склонни да губят тегло, консумирайки повече плодове и зеленчуци, докато с нулева кръвна група трябва да ядат повече червено месо.

Дженифър Анистън

Актрисата спазва простото математическо правило 40:30:30. Този метод се състои в изчисляване на правилното съотношение на въглехидрати, мазнини и протеини. И определено тя изглежда в страхотна форма.


Ева Мендес

Консумира храни които включват ненаситени мазнини, фибри, протеини, въглехидрати и напитка, която не съдържа захар. Тя се храни по пет пъти на ден и тренира поне три пъти седмично.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време