Здраве и красота

И лелята на Анджелина Джоли почина от рак на гърдата

И тя била носител на дефектния ген, както актрисата

27.05.2013г. / 10 30ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лелята на Анджелина Джоли почина от рак на гърдата по-малко от две седмици, след като холивудската звезда обяви, че се е подложила на двойна мастектомия като превантивна мярка срещу болестта, предаде Асошиейтед прес, цитирана от Dnes.bg.

Свързани статии

Деби Мартин е починала на 61-годишна възраст в болница в района на Сан Диего, заяви нейният съпруг Рон Мартин. Тя е по-малката сестра на майката на Джоли Маршелин Бертран, починала от рак през 2007 г. Именно смъртта на майка й беше причината за решението на актрисата да се оперира.

Рон Мартин каза, че съпругата му е имала същия дефектен ген BRCA1 като Джоли, но не е знаела това, преди да разбере през 2004 г., че е болна от рак. Той заяви, че ако Деби е знаела преди това за генетичния риск, е щяла да постъпи подобно на своята племенница, пише БТА.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Алия ( преди 10 години )
Предполагам, че не й е направена никаква операция, а това е поредният скъпоплатен рекламен трик, който да изплаши до смърт милиони жени и да ги накара да спрат да бъдат жени, като оперират всичките си детеродни органи! За успокоение на световните глобализатори, които искат да редуцират населението на Земята до безпроблемния санитарен минимум за успешно робовладелчество! Щеше да е неуместно предположението ми, ако Джоли не беше най-скъпо платената артистка, идол за много жени! И ако Джоли наистина беше болна и й се е наложила животоспасяваща операция, а не просто каприз с много реклама по целия свят!!! Но уви, ясно е посочено, че Джоли НЕ е болна! А просто рекламира поредната заигравка на глобализаторите с нашето здраве, наречена Превантивна Хирургия На Здрави Женски Детеродни Органи!Хирургия На Здрави Женски Детеродни Органи!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар