Здраве и красота

Нежна епилация = гладка кожа

Braun Silk-Epil 5 Young премахва нежно корените и на най-късите косъмчета

14.06.2013г. / 13 31ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Наскоро се състоя официалното награждаване на финалистките в конкурса на Braun „Pimp your jeans с Braun това лято“, който се проведе на www.tialoto.bg/braun, в Техномаркет. По време на събитието скандалната българска дизайнерка Мира Бъчварова преобрази дългите дънки на момичетата и ги стилизира в типично за нея нетрадиционен и винаги провокативен стил. Водещ на събитието беше чаровният Део, който връчи на всяка от финалистките голямата награда епилатор Braun Silk-Epil 5 Young.

С Braun Silk-Epil 5 Young всяка жена може да има кожата, за която винаги е мечтала. Епилаторът нежно премахва от корена и най-късите косъмчета, и е изключително лесен за употреба дори и в банята. Косъмчетата растат по-тънки и редки, което означава край на твърдите и „обърнати“ навътре косми.

За нежното епилиране на помощ идва уникалната dual Comfort System, която включва масажни ролки, както и охлаждаща ръкавица. Така че всичко, което усещаш е красота!

В началото на месец май Braun Silk-Epil насърчи всички български момичета да подготвят своите дънки и крака за лятото. Единственото нещо, което трябваше да направят, беше да участват в конкурса „Pimp your jeans с Braun това лято“, като качат снимка на моден стайлинг, направен от тях, с различни модни аксесоари и дрехи на перфектния аутфит за лятото. Условието беше да включат и любимите си стари дънки, които да бъдат преобразени от най-известната и екстравагантна дизайнерка у нас – Мира Бъчварова.

Мира е една от най-скандалните български модни дизайнерки. Тя е много екстравагантна, модерна и алтернативна, и успява да придаде уникален и стилен външен вид на всички свои клиенти.

За BRAUN Silk-Epil 5 Young:

• Comfort System: масажиране & охлаждане
Новият Silk-epil 5 притежава високо ефикасни масажни ролки, които активно стимулират кожата за изключително нежна епилация, охлаждащата ръкавица подготвя кожата преди епилация, а след това я успокоява.

• Close-Grip технология
Новостите в технологията на Braun сега правят епилирането още по-ефикасно.
40-те пинцети са създадени, за да осигурят максималния ъгъл на захват на косъмчетата, дори на най-близките до кожата, като гарантират по-добро премахване дори на най-късите (0.5mm).

• Високочестотен масаж
Системата за високочестотен масаж стимулира кожата и ефективно успокоява чувството на дърпане по време на епилиране, като по този начин й осигурява максимален комфорт.

• Въртяща се глава
Новият Silk-epil 5 е снабден с подвижна глава, която може да се върти под ъгъл до 15 градуса напред и назад. Това означава по-добра адаптация към контурите на тялото, за повече комфорт и резултати. Въртящата се глава осигурява поддържане на оптимална позиция за по-добра епилация.

• Системата SoftLift Tips
Системата SoftLift Tips® ефективно повдига дори най-трудните за захващане косъмчета, като им помага да се „насочат“ към пинцетите.

• Системата Smartlight
Системата Smartlight помага лесно да управляваш процеса по епилация и осветява дори най-тънките косъмчета, така че да не ги пропуснеш.

• Персонализация на скоростта
Може да избереш точната скорост за твоите нужди: скорост 1 – за изключително нежна епилация, скорост 2 – за изключително ефикасна епилация.

• Охлаждаща ръкавица
Охлаждащата ръкавица ефикасно охлажда кожата преди епилация и я успокоява след това, като гарантира още по-голям комфорт.

• Дерматологични препоръки
Новият Silk-epil 5 е препоръчан като изключително нежно решение за дълготрайно премахване на космите, благодарение на успокояващите кожата свойства.

Коментирай