Здраве и красота

Кристали за любов, здраве и благоденствие

Кой е кристалът на любовта?

11.09.2013г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вярвате или не, но кристалите, които природата е създала, могат да лекуват. Те не само са красиви и са част от бижутата и други аксесоари, които носите, но често са част и от интериора на дома.

Освен с красотата си, те действат благоприятно и с енергията, която отделят. Ако имате нужда да се почувствате по-добре, липсва ви любов или усещате негативна енергия около себе си, тези кристали ще ви излекуват.

Свързани статии

Малахит

Интересен камък в зелени нюанси, който изчиства негативната енергия. Смятат го за лечебния камък на новото хилядолетие. Помага при астма, артрит, заболявания на половата система, при подути и възпалени стави, стимулира черния дроб и му помага да се отърве от токсините.

Цитрин

Това е камък в цветовете на слънцето. Той носи много положителна енергия. Привлича богатството, носи просперитет, много чистота и радост на притежателите му. Дава сила и увереност. Презарежда и укрепва нервната система.

Аметист

Красивите лилави нюанси на този кристал дават силна духовна вибрация. Действа успокояващо, премахва тревожността и е символ на мъдростта. Насърчава любовта, премахва стреса и главоболието.



Розов кварц

Ако сте необвързани, трябва да носите този вълшебен розов кристал, защото той ще отвори сърцето ви и ще привлече любовта към вас. Лекува стреса и напрежението, грижи се за здравето на сърцето, повишава плодовитостта.

Ако страдате от болки в гърба, мускулно напрежение, доверете се на син кианит. Той намалява болката и напрежението. Действа благоприятно и на щитовидната жлеза.

Черен турмалин ще ви помогне да балансирате, да изчистите аурата си. Премахва негативните мисли и енергия и изгражда една положителна нагласа.

Снимки: Sxc.hu, Reuters

Коментирай