Здраве и красота

Не обичате да пиете вода? Ето как да промените това

С кубчета лед, с плодове и листа мента

17.09.2013г. / 09 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Вероятно имате познати, близки и роднини, които казват, че не обичат да пият вода. Техните напитки са кафе, чай, газирани подсладени напитки, студени чайове и какво ли още не. Вода в чистата й форма почти не пият.

Свързани статии

За тези, които 1,5 л на ден са недостатъчни е трудно да разберат останалите. Водата е важен компонент, независимо, че хидратирате тялото си, приемайки друг вид напитки, които я съдържат. За тези, които не са любители на чистата вода, но знаят, че трябва да пият повече е трудно изпиването и на една чаша.

Затова трябва да си направят кубчета лед, които да придадат по-приятен вкус на напитката и да я освежат. Във формички за лед поставете пресни листа мента, парченце лимон, ягода.

Замразете ги и щом си сипете чаша вода, сложете едно-две кубчета. Това ще ви освежи и ще направи водата „по-вкусна“ за вас. Винаги може да си сложите и най-обикновени кубчета лед.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
a ( преди 10 години )
Студената вода е вредна за храносмилателната система. Водата трябва да се пие при стайна температура.Това да замениш вредните газирани напидки със леденостудена вода не е особено умно....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар