Популярната и чаровна млада актриса Виолета Марковска разкрива своите тайни за добре хидратирана кожа и красива коса със здрав външен вид по време на снимките за новата колекция на head&shoulders – Moisturizing Scalp Care.

Какви са твоите тайни за разкрасяване?

За мен е много важно да се грижа добре за кожата си; да я почиствам, хидратирам, овлажнявам и глезя през цялото време. Имам няколко тайни за разкрасяване, които поддържат моята естествена красота, за да изглеждам винаги добре.

Кое е най-важното за теб в поддържането на кожата на лицето си?

Винаги почиствам лицето си и частта около очите и очния контур. Добре изглеждащата кожа е чистата кожа, за която се полагат грижи. Това е първата и най-важна стъпка за добре изглеждаща и красива кожа.

Хидратираш ли кожата си на лицето?

След като почистя кожата, задължително я хидратирам. Добре хидратираната и освежена кожа сияе и прави жената да изглежда красива. Аз използвам продукти на естествена основа, с повече естествени съставки. Голяма моя тайна е, че си слагам рициново масло около очите и очния контур. То помага срещу появата на бръчки „пачи крак“. Много е ефикасно.

А друга тайна за разкрасяване имаш ли?

Друга моя тайна за красота е какъвто плод или зеленчук ям, след това си го слагам на лицето. Резултатите са невероятни. По този начин подхранвам кожата си с витамини директно.

Хидратираш ли кожата и на тялото си?

Аз пия много вода, за да хидратирам кожата на цялото си тяло. Водата винаги ме поддържа в добра форма.

Хидратираш ли скалпа на главата си? Важно ли е за теб скалпът да е хидратиран?

Хидратираният скалп е в основата на красивата коса от корена до върха. Харесвам продуктите на head&shoulders Moisturizing scalp care. Тази нова серия от 3 лесни стъпки за използване вкъщи хидратират косата и скалпа ми едновременно като разпределят влагата равномерно в основата.