Здраве и красота

Цветът на косата издава каква личност сте

Брюнетките са най-желани от силния пол

22.03.2014г. / 09 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Казват че почеркът, изборът на парфюм, червило и цвят на облеклото може да подскаже за това каква личност стои пред вас. Любопитното е че към този дълъг списък издаващ определени характеристики се вписва и цветът на косата. А вие с какъв цвят на косата сте?

Блондинка

В световен мащаб само 10% от хората се раждат с естествено руси коси. Русият цвят винаги привлича вниманието. Той съставлява безкрайно много нюанси в себе си на русото от платинени кичури, до златисти и леко опушени руси коси. Зад сексапила и невинността на русата коса се крие личност, която обича забавлението, флирта и запознанствата.

Коса в омбре цветове

Омбре боядисването на косата все още е популярно и предпочитана комбинация от цветове сред дамите. Най-честият избор, който правят те е на тъмни корени и кичури, които да контрастират като са по-светлокафеникави, руси или дори червени. Зад този избор се крие личността на модерното момиче, безгрижното момиче, това, което обича разнообразието и игрите в любовта.

Тъмнокафява коса

Тъмнокафявата коса е близка по цвят до черната и е избор на дамите, около които винаги има малко мистика. Те са с високо самочувствие и нерядко се оказват доста креативни. Обичат да доминират в любовта.

Свързани статии

Червена коса

Червеното, както и русото, има много и различни красиви нюанси. Този цвят принадлежи на уверените момичета. Те са упорити и страстни в любовта. Изключително темпераментни са и точно с това успяват да спечелят вниманието на мъжете.

Кестенява коса

Естествено кестенявите коси също са рядкост. Ако това е вашият избор на боя за коса, то вие сте труднодостъпна и много горделива. Друго характерно за жените с кестеняви коси е че са индивидуалистки и големи авантюристки.

Брюнетка

Брюнетките често са приемани за най-секси жените от силния пол. Освен това казват, че зад този цвят на косата се крие личност с висок интелект, зрял и твърд характер.

Снимка: Reuters

Коментирай
7 rate up comment 0 rate down comment
? ( преди 10 години )
Wsichki romki sa bryunetki. Az poznawam lekarka-estestvena blondinka. Ne e vyzmojno, nali?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар