Здраве и красота

Посрещнете лятото с хидратирана кожа

За да запазите младостта на излъчването си, давайте вода на кожата си

28.04.2014г. / 16 04ч.
Аз жената
Снимка: Avene

Снимка: Avene

Серумът е най-ползваната вечерна грижа за кожата днес. А съвсем близо беше времето, в което той беше подценяван продукт от много жени. Всъщност формулата на серума е антибръчкова или хидратираща. Но момента на ползването на серум против бръчки може да бъде значително забавен от ползването именно на серум за хидратиране на кожата.

Ето защо следим с внимание всяка новост на пазара в този сегмент.

Това, което ни очарова е новият хидратиращ серум Hydrance Optimale на Avene. Този продукт е ултраконцентриран на активни съставки (3 до 5 пъти повече в сравнение с класически продукт). Другото предимство е неговата текстура – ултрасетивна, която попива бързо и има прецизно действие.

Hydrance Optimale на Avene е перфектният хидратиращ серум за чувствителната дехидратирана кожа. Аква-гел текстурата всъщност има един много фин и кадифен завършек, за което помага и съдържанието на 77% термална вода Avene.

Това е основен момент в хидратиращата функция на серума, който изглажда бръчиците, ревитализира и успокоява кожата. Формулата позволява на термалната вода да се освобождава постепенно в кожата. Още при нанасяне, усещането за опъване е облекчено, а кожата остава с усещане за комфорт и еластичност през целия ден.

Предлагаме ви един примерен ритуал, с който ще си осигурите хидратирана кожа за началото на лятото. Нанасяйте серума всеки ден, сутрин или вечер.

Може да започнете в момента, в който усетите, че тенът на кожата ви е повяхнал или че повърхността ѝ е по-неравна и груба.

Препоръчително е да нанасяте серума самостоятелно вечер или под дневния крем (за предпочитане е той да е Hydrance Optimale). При три нанасяния дневно флаконът ще ви стигне за около 22 дни.

Коментирай