Здраве и красота

7 звездни диети, които наистина работят

Дженифър Анистън отслабва с бебешки пюрета

03.07.2014г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Кристина Агилера. Снимка: reuters

Кристина Агилера. Снимка: reuters

В очите на своите почитатели те винаги са с безупречна визия. Едни от най-красивите дами от шоубизнеса споделят тайната за добрата фигура. Как да свалите излишните килограми бързо? Вижте тези 7 звездни диети.

Кристина Агилера

Диетата, с която певицата успя да свали излишните килограми включва разнообразни цветове. Въпреки че звучи странно, Агилера се придържа към план, в който всеки ден се консумират определени храни в определени цветове. Диетата е позната още като Rainbow diet. Дали е успешна в свалянето на излишните килограми? Да! Повече за този хранителен план може да видите тук.

Марая Кери

Подобно на Агилера, Марая Кери също вярва, че определени храни могат да помогнат в загубата на излишните килограми. Певицата споделя, че след раждането на близнаците е свалила натрупаните килограми, като е консумирала единствено храни оцветени в лилав цвят, като патладжани, лилави картофи, лилави плодове. Повече за лилавите храни може да видите тук.

Бионсе

Тайната на Бионсе за секси фигура и бързо топене на излишните килограми се крие в съставките на еликсир, който и вие може да си приготвите. Вълшебната напитка се състои от лимонов сок, лют червен пипер, кленов сироп и вода.

Дженифър Анистън

Диетата на Дженифър Анистън се различава от всички останали звездни диети. Тя не включва месо, пълнозърнести храни или зеленчуци, а бебешки пюрета. Актрисата споделя, че за един от филмите, които е снимала е трябвало да свали няколко килограма. Постигнала успех, консумирайки по 14 порции от бебешката храна на ден.

Меган Фокс

За да запази фигурата си елегантна и секси, Меган Фокс пие ябълков оцет преди всяко хранене. Според нея оцетът спомага да свалите излишното тегло, като стимулира метаболизма.

Адриана Лима

Въпреки че тя се храни по пет пъти на ден балансирано, девет дни преди всеки моден спектакъл на Victoria's Secret, Лима не яде нищо.

Свързани статии

Единственото, което приема е вода и протеинови шейкове. За да бъде съвсем във форма, 12 часа преди дефилето на модния подиум нищо не хапва.

Брук Шийлдс

Диетата с грейпфрут включва консумирането на половин грейпфрут преди всяко хранене. Според диетолози, в цитрусовия плод се съдържа ензим, който стимулира изгарянето на мазнините. Това е и тайната за добра фигура на актрисата Брук Шийлдс.

Снимки: reuters

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Sia ( преди 9 години )
Мразя диети! Най-сигурният начин да сме здрави, елегантни, красиви, усмихнати, позитивни...е правилното и здравословно хранене и спортът да станат начин на живот. Не от време на време, или понякога, или когато се сетим или все от този род. Стил, начин на живот. Сега и завинаги!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
whyyyyyyyyyyyyyyyyyy ( преди 9 години )
zashto vsqko "zvezdno" trqbva da e perfektno i da "raboti"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота