Здраве и красота

Форми на ноктите хит за лятото на 2015

С красив маникюр за лятото

17.06.2015г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Когато става въпрос за избора на лак за лятото на 2015 година, тенденциите ни канят да добавим повече ярки цветове в маникюра. Розов,цвят на тюркоаз, люляково, портокалови и слънчеви жълти нюанси.

Свързани статии

Не забравяйте и за всичките допълнителни декорации към маникюра като брокат, цветчета, щампи, геометрични фигури и т. н.

В каква форма ще бъде актуално да оформим ноктите си? И тук изборът ще бъде разнообразие от форми. Вижте следващите кадри.

Четириъгълна форма на ноктите

Изключително популярна и предпочитана от дамите форма на ноктите. Тя се доближава до естествената линия на нокътя. Формата позволява да експериментирате с декорациите.

Не пропускайте да си направите френски маникюр, но излезте от рамката на цветовете и изберете комбинация с повече настроения и яркост. Този сезон камъните върху ноктите са задължителни.

Овална форма на ноктите

Тази форма на ноктите също е една от най-често предпочитаните. Прави нокътната плочка да изглежда по-голяма като същевременно дължината на самите нокти е съвсем деликатна. Провокирайте фантазията си и се осмелете това лято да има повече геометрични линии в маникюра ви.

Форма на бадем

Ако сте фен на Риана, със сигурност сте забелязали, че певицата не пропусна да оформи маникюра си и в тази линия. Бадемовата форма е за онези дами, които искат да бъдат извън рамката, да изпъкнат с индивидуалност и да бъдат малко по-ексцентрични.

Подобна линия на ноктите позволява да нанесете лак в пастелни класически цветове или да има пищност от декорации.

Къси нокти

Лесна за поддържане, но в същото време позволяваща върху нея да бъдат създадени красиви конфигурации от цвят и акценти или да следва класиката на цветовете.

Снимки: istock

Коментирай