Здраве и красота

Нов подмладяващ серум е тайната на младостта

Новият серум Youth Power е създаден така, че да даде на дамите 2 пъти повече подмладяваща сила

11.03.2016г. / 08 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В близо 130-годишната си история козметичната компания Avon винаги се е стремяла да изпълни всички желания на жените, да им помогне да са по-уверени, по-красиви и по-щастливи. А какво искат най-много те?

Да изглеждат вечно млади и красиви, разбира се. За да удовлетворят тази мечта на дамите, специалистите на бранда отново изненадват с революционен продукт от високотехнологичната им серия грижа за лице Anew.

Новият серум Youth Power е създаден така, че да даде на дамите 2 пъти повече подмладяваща сила, за да покажем истинското си „аз“ независимо от годините. Тайната на младостта се крие в революционната технология Boost, която започва да действа незабавно, правейки кожата мека и гладка.

А само след две седмици намалява видимостта на бръчките и пигментацията, като възстановява по-стегнатия вид на кожата. Формулата на серума е разработена така, че да разпознава проблемните области на кожата и да насочва действието на продукта директно върху тях.

По този начин лицето получава нужните му подхранващи вещества и енергия точно на местата, които се нуждаят най-много. Именно тази насочена технология е в основата на много по-бързите резултати – регенериране на клетките, възстановяване на еластичността и намаляване броя на бръчките.

Неизменно пред потребителите стои въпросът как точно се използва серумът. Важно е да се знае, че той е подходящ за употреба както в комбинация с подходящия според типа кожа крем, така и самостоятелно под макиажа.

Нужно е след добре почистена и подсушена кожа да се нанесе по линиите на лицето за максимален лифтинг ефект.

Коментирай