Здраве и красота

Емоция от пастелни цветове лак за нокти на SNB Professional

Създадени, за да посрещнем пролетта

22.03.2016г. / 15 27ч.
Михаела Лазарова
Емоция от  пастелни цветове лак за нокти на  SNB Professional

Нека изброим три изкушения, които мигновено оправят настроението на една жена – шоколад, нови обувки и маникюр в изкусителен цвят.

Знаем, че вие сте от жените, които следят модните тенденции и по-често си създавате положителни емоции по магазините и при маникюриста, отколкото с шоколада, защото искате да сте модерни и елегантни. Бързаме да ви кажем, че през пролетта топ тенденция ще бъдат пастелните цветове.

И докато вие прехвърляте в ума си магазините за обувки, които да посетите при първа възможност, ние ще насочим вниманието ви към шест неустоими, пролетни цветове лак за нокти точно в десетката на тенденциите за новия сезон. Цветовете са част от колекция лак за нокти Пастели на SNB Professional и по традиция на бранда носят български имена.

Шест дами, събрани в колекция, сега ни връщат назад в безгрижните детски дни и провокират въображението ни да рисуваме мечти. Признаваме си, че в компанията им ни е трудно да изберем само една и затова ще ви разкажем по малко за всяка от тях.

Шест нови и вълнуващи цвята лак за нокти, създадени, за да посрещнем пролетта.

Ваня е интензивен и искрящ, червен пастел, който за миг ще ви отведе сред слънчеви поля от цъфнал мак и пролетни цветя.

Соня е игрива, нежна и красива. Тя е прасковен пастел, който зарежда позитивно.

Люба е топ тенденция за сезона! Точно това светлорозово, по което всички съвсем скоро ще полудеят. Изключително чист, нежен и красив цвят, който определено заслужава внимание.

Петя също е сред най-актуалните за пролетта цветове. Тя е светлосин пастел с капчица лилаво. Този цвят е изключително спокоен и неустоимо магнетичен.

Ася е различната. Тя е онова светлозелено, в което има море, небе и още нещо. Този пастел пленява с различността и оригиналността на цвета си.

Мая – звучи като пролет, като песен, като нещо хубаво, което обещава да се случи сега. Тя е светложълт пастел, който ще Ви накара да се усмихнете. Мая е слънце, радост и мечта.

Ако искате да изкусите въображението си с още пастелни цветове лак за нокти, не пропускайте да разгледате палитрата на SNB Professional на www.starnails.bg

Коментирай