Здраве и красота

Тайната на японките за красиви стъпала

Стъпвайте красиво като японка, благодарение на натуралните съставки

18.05.2016г. / 17 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували за тайната на японките за красива кожа. Така както се грижим за кожата на лицето и тялото си, трябва да се погрижим и за тази на стъпалата. SNB Professional вниква дълбоко в тайните на японската красота и заедно с партньорите на Стар Нейлз от Япония, предоставя нова премиум грижа за педикюр, разработена според високите изисквания на клиентите си в страната на изгряващото слънце.

Подарете си грижа с натурални съставки, като:

Лавандуловото масло – има силно антибактериално действие особено срещу стрептококи и гъбички. То дезодорира и действа противовъзпалително.

Прополис – има противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични свойства.Маслото от шея – има силно регенериращо действие. Хидратира, подхранва, успокоява и защитава кожата.

Какаовото масло – хидратира кожата и я регенерира. Успокоява я, омекотява я и повишава еластичността ѝ.

Ланолин – естествена мазнина, най-близка до тази, която човешката кожа произвежда (себум). Ланолинът се извлича от вълната на овцете. Той лесно се абсорбира от кожата, прави я мека и подобрява еластичността ѝ.

Талк и каолин в комбинация поемат излишната влага от кожата, защитават я, омекотяват я и действат противовъзпалително.

Новите продукти за педикюр на SNB Professional са ефективно решение на три основни проблема, с поне един от които всяка дама се сблъсква през лятото, като суха и груба кожа, склонна към болезнено нацепване, неприятна миризма и сърбеж, по-силно потене на краката.

Как да се справите с грубата кожа?

Доверете се на регенериращия крем за крака с лавандулово масло и прополис, в който активни съставки са урея, ланолин, лавандулово масло, прополис, какаово масло и масло от шея. Той възстановява и омекотява сухата и загрубяла кожа на краката и ходилата.

Ароматизира нежно и действа антибактериално. Подходящ е за ежедневна грижа през летните месеци, както и за терапия при суха кожа на петите и ходилата, склонна към болезнено нацепване.

За красиви стъпала без неприятна миризма и сърбеж нанасяйте активен гел за крака с лавандулово масло и прополис. В него активни съставки са и ментол, бизабол, глицерин. Гелът предпазва кожата на ходилата от развитие на гъбични инфекции, особено в зоната между пръстите на краката.

Предотвратява появата на неприятна миризма и сърбеж.  Неговите съставки действат почистващо, овлажняващо, освежаващо, дезодориращо, антибактериално и противовъзпалително.

Как да намалите излишното изпотяване на ходилата?

Може да го направите с помощта на део пудра за крака с лавандулово масло и прополис.
Тя осигурява ефективна защита на краката и ходилата от изпотяване и поява на неприятна миризма, а телесният ѝ цвят я прави незабележима и осигурява допълнителен комфорт при носенето на сандали и отворени обувки.

Съдържа специална омекотяваща и заглаждаща съставка, която прави кожата на краката и ходилата кадифено мека и гладка. Активни съставки в този продукт са и талк и каолин, и ментол.

Те абсорбират влагата, дезодорират и действат антибактериално и противовъзпалително.

Подарете си първокласна грижа за кожата на краката и ходилата. Ако тези продукти не са ви достатъчни, за да посрещнете лятото подобаващо, разгледайте още от колекцията на SNB Professional на www.starnails.bg

Коментирай