Здраве и красота

Тайната на красивата холивудска кожа е разкрита

Вижте коя е любимата бюти терапия на Бионсе и Парис Хилтън

23.06.2016г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Парис Хилтън. Снимка: Reuters

Парис Хилтън. Снимка: Reuters

За да бъде кожата на лицето ни красива, здрава и млада, тя се нуждае от специални грижи всеки ден. Ежемесечното почистване също е от значение, защото влиянието на околната среда, храненето, стресът, излагането на слънце, оказват своето въздействие върху състоянието на кожата.

От друга страна холивудските личности са тези, които предизвикват възхищение със своя безупречен външен вид. Тяхната тайна е именно добре поддържаната и свежа кожа на лицето. Как го постигат? С единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с бръчките, решавайки редица козметични проблеми.

Най-хубавото е, че тя вече е достъпна и на нашия пазар. Сред известните личности доверили се на тази грижа са Бионсе, Кейт Уинслет, Матю Макконъхи, а ето какво споделя и Парис Хилтън:

„Редовно се подлагам на процедури с HydraFacial. Кожата ми сияе. Процедурата е невероятна.“

Как действа терапията за красота? От личен опит можем да споделим, че процедурите обединяват релаксиращи спа терапии, които постигат незабавни и продължителни резултати. При всяка терапия екипът от професионалисти от VANITY ZONE ползват серия от патентовани накрайници, като всеки от тях е с абразивни връхчета.

Почистването на лицето никога не е било толкова приятно, бързо, безболезнено и без странични ефекти. Тази грижа е подходяща за двата пола, за всеки тип кожа и особено за премахване на пигментни петна, при акнеична кожа, кожа страдаща от розацея, при торбички под очите, за мазна кожа с разширени пори.

Терапията включва пет стъпки: ексфолиация, химичен пилинг, неинвазивно премахване на комедоните (черните точки се премахват без изстискване), включително и подкожните, регенерация и хидратация.

За всеки тип кожа се избират и подходящите серуми. В резултат мъртвите кожни клетки са премахнати, няма и следа от черни точки, фините бръчици са заличени, а размерът на порите намален. Кожата е подхранена с витамини А, Е, биотин, колаген. Кажете край на пигментните петна.

Подарете си холивудска грижа! Бъдете красиви и забележителни!

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Guest ( преди 7 години )
А те знаят ли, че ползват тази терапия???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар