Здраве и красота

Чувствени френски аромати за нея и него

С ухание на жасмин и тамян

01.08.2016г. / 15 21ч.
Михаела Лазарова
Чувствени френски аромати за нея и него

Ухание на Париж, небрежен шик, артистичен. Името е едно и това е Zadig & Voltaire. Една типично френска модна къща, чието име е препратка към прякора на създателя ѝ Thierry Gillier, привърженик на Волтерианския начин на мислене.

Стил, равнозначен на заявка. Сбити и кратки колекции с актуални артисти и дизайнери. Колекцията разчупва старото и прегръща съвремието. Мода, която граничи с изкуството като вдъхновение.

Има само едно правило и то е да бъдеш себе си, напълно. Това е безграничната амбиция и модният манифест на марката.

От модата към ароматите...Zadig & Voltairе бутилира два аромата за него и за нея, където противоположностите се привличат. Те са свободни в Париж, а в ароматите, които носят върху себе си се усеща елегантният подпис на сандалово дърво.

Графично настроение в черно и бяло на бутилките, които разкриват алхимията на вечно млада двойка. Тази нова двойка аромати черпи от ценностите на марката и създава неочаквана среща на две вечни благоухания. Ароматните манифести HIM/HER са с уникална ДНК.

Съчетание на скъпоценни суровини, всяка нотка е декларация, олицетворяваща небрежния шик – стил на марката. Връхните нотки отразяват силната и отличителна персоналност и поставят тона – жасмин за нея, цитруси за него. Хармоничността се постига чрез кестен и тамян. Сладка ванилия.

Мъжественото черно и женственото бяло, откриват перфектния баланс в непредсказуемото.

Това е HER! Дървесен шеметен цветен аромат. Бял. Истински. Парижката елегантност е уловена в чувствена коприна и кашмир. Младежката, неспокойна красота самодоволно извира от цветния букет на арабски жасмин, украсен с розов пипер. Сладостния рок дух идва от кестена и ванилията. Свободна по дух и визия, нейната женственост е потвърдена от интензивните дървесни и млечни базови нотки.

Това е HIM! Дървесен ориенталски аромат. Черен. Силен. Джентълмен рокер с тежък кожен дух. Този градски скитник подсилва своята увереност с подправъчен тамян, грейпфрут и черен пипер. Възмъжалост с нежно сърце – наполовина ванилия, наполовина тамян. Свободен дух с див инстинкт.

Лансирането на ароматите в България ще бъде през септември.

Коментирай
Свободно време