Здраве и красота

Как да подобрите вкуса и мириса на вагината?

Хапвайте ананас

11.12.2016г. / 15 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Храните и напитките, които консумираме винаги оказват влияние върху здравословното ни състояние. Вероятно сте забелязали, че след консумацията на определени храни потта ви мирише по-силно. Това е съвсем нормално. Така например хората, които консумират повече червено месо имат и по-специфична телесна миризма.

Оказва се, че една лека промяна в диетата ни, особено преди секс, може да промени вкуса и уханието на вагината ни. Вижте кои храни е добре да консумирате по-често и кои да избягвате.

Ананас

Следващият път, когато пазарувате и ви предстои интимна среща, си купете от магазина пресен ананас. Освен че топи мазнините, екзотичният плод придава приятно ухание и вкус на вагината. Помислете само, колко сладък и приятно ухаещ е ананасът. За да имате там долу невероятен вкус, хапнете плода 3-4 часа преди интимните ласки.

Мед

Здравословните ползи на меда са ни добре познати. Сладкият нектар понякога е част от нашите еротични игри. Редовната му консумация, особено часове преди секс, може да подобри уханието и вкуса на вагината ни. Ако го хапвате в комбинация със свежи плодове, няма съмнение, че ще получите желаната свежест.

Снимка: istock

Сок от боровинки

Сокът от боровинки е чудесен за намаляване риска от възникването на инфекции на пикочните пътища и други подобни. Редовната му консумация спомага да прочистим тялото си, да поддържаме здрава отделителната система, но спомага и вагината да ухае приятно.

Банани

Бананите са един от най-добрите източници на калий, който помага на организма ни да противодейства на ефектите на храни с високо съдържание на натрий. Солените храни оказват негативно влияние върху кръвообращението, което е важно, когато искаме да имаме интензивни и редовни оргазми.

От друга страна бананите имат чудесен вкус и мирис. Хапвайте ги по-често за здрава и ухаеща приятно вагина.

Ядки

Орехите, лешниците, бадемите... Всички тези полезни ядки са богати на витамин Е, който е от ключово значение за подобряване състоянието на вагиналните стени и мускули. Също така този витамин е важен и за добрата хидратация на влагалището.

В допълнение суровите ядки имат чудесен вкус и мирис, а консумацията им неминуемо ще се отрази и на това как ухаем там долу.

Кои храни и напитки е добре да избягвате преди секс, тъй като могат да причинят лош вкус и мирис?

Алкохол – независимо дали това е бира, вино, уиски, алкохолът променя нивата на Ph и може да се окаже причина вагината ви да загуби своята свежест и приятен вкус.

Свързани статии

Чесън, лук и други храни с остри миризми също могат да доведат до силна и неприятна вагинална миризма. Лукът от всякакъв вид може да повлияе и върху нейния вкус. Затова няколко часа преди секс не го консумирайте.

Аспержи и броколи – чудесни зеленчуци, но те не само променят начина, по който урината ни мирише, но могат да се отразят и на миризмата на вагината.

Сирена – с изключение на киселото мляко, което е богато на полезни бактерии, всякакви видове сирена могат да влошат вкуса и миризмата на вагината ни.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
1234 ( преди 7 години )
И най-вече поддържайте добра интимна хигиена.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )