Здраве и красота

Упражнения от фитнес инструктора на холивудските звезди

За красиво и стегнато тяло

15.06.2017г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Холивудските звезди винаги поддържат перфектна форма. Зад едни от най-красивите тела се крият не само дълги часове труд в спортната зала. Всяка знаменитост има екип, който отговаря за това как се храни, колко често и какви тренировки да прави, кога и какви масажи на тялото е необходимо да се правят и т. н.

Дон Саладино е един от най-известните и търсени фитнес треньори в Холивуд. Вижте три ефективни упражнения, споделени от Дон, благодарение на които може да оформите стегнати и секси бедра.

4 упражнения для стройности ног от голливудского тренера“ />
<br></strong></p>
<p style=

 

Планк

За да изпълните това упражнение ще ви трябват малки гирички с тегло 1-2 кг всяка. Заемете позиция, като поставите гиричките на земята и те ви служат като опора. Повдигнете тялото си нагоре и се опитайте да изпънете краката. Започнете да правите редуващи повдигания на ръцете. Стремете се да изпълнявате упражненията правилно и не бързайте.

 

Започнете с по 10 повторения за всяка страна, като постепенно може да увеличавате сериите и повторенията, но е важно да свикнете с това упражнение, ето защо започнете с малко повторения. Това упражнение работи не само за бедра, но и за корем и ръце.

4 упражнения для стройности ног от голливудского тренера“ /></p>
<p style=

 

Клекове с изнесен крак и гирички

Заемете разкрачен стоеж, така че краката ви да са на ширината на раменете. Изнесете десния крак напред и повдигнете лявата ръка. За това упражнение ще ви трябват отново по-леки гирички.

Започнете да клякате. Направете по 10 повторения за всеки крак. Това упражнение може да извършвате и като се връщате в изходна позиция изправен стоеж. Упражнението ще стегне и оформи бедрата ви, но също така работи и за ръце.

Повдигане със свит крак

За третото упражнение заемете отново разкрачен стоеж, като краката ви трябва да са на ширината на раменете. Вземете лека гиричка в лявата или дясна ръка, свийте в коляното и повдигнете противоположния крак. Опитайте се да задържите крака си във въздуха, като през това време правете упражнения с гиричката. За всеки крак направете по 10 повторения.

4 упражнения для стройности ног от голливудского тренера“ /></p>
<p style=


 

 

Gif: izuminki.com


 

Коментирай