Здраве и красота

Вълшебна напитка за топене на коремни мазнини

Как да постигнете плосък корем лесно

03.09.2017г. / 06 49ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Коремните мазнини са не просто загрозяващи фигурата, те са опасни за здравето. Натрупването на мазнини в коремната област предразполага към диабет, сърдечносъдови заболявания, хормонален дисбаланс.

За да се отървете от коремните мазнини можете да опитате една полезна напитка, която има свойството да спомага за ускоряване на метаболизма и редукцията на коремните мазнини.

5 фактора, които пречат на стопяването на коремни мазнини

Тази вълшебна напитка има допълнителни ползи за организма освен топенето на коремните мазнини. Тя подобрява храносмилането, перисталтиката на червата, заздравява сърдечния мускул и има положителни ефекти върху кожата и косата.

Какво съдържа:

  • 120 г люти репички
  • 3 лимона
  • 4 супени лъжици мед
  • 2 супени лъжици канела
  • 1 малко парче джинджифил
Свързани статии

Как се приготвя:

Смесете репичките и джинджифила в блендера. Нарежете лимоните на едри парчета. Добавете и тях в блендера. Пуснете на средна скорост, докато сместа се раздроби добре. Прибавете меда, канелата и отново пуснете. Ще се получи гладка сладка каша.

8 напитки, които топят коремните мазнини

Как се използва:

Консумирайте по 1 супена лъжица два пъти дневно преди хранене. Правете това всеки ден в продължение на 3 седмици. Опитайте се да се предпазвате от консумация на вредни и калорични храни, за да подпомогнете процеса на ускоряване на метаболизма.

Ако успеете да спазите всички условия, резултати трябва да започнат да се появяват още след първата седмица.

Коментирай