Здраве и красота

Как да имитирате по-плътни мигли с помощта на спиралата

Страхотен трик, който ще обикнете

26.02.2018г. / 09 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои жени са толкова съобразителни и изобретателни, че имат трик за всичко. Модният дизайнер и майка на три деца Шошана Грус е една от тях, пише purewow. Тя споделила пред онлайн изданието своята невероятна тайна за създаване на обем и плътност на миглите си.

За какво да използваме старата четка от спирала?

Какво ви е нужно

Стара спирала, леко пресъхнала, но не престояла повече от 3 месеца, тъй като се счита, че след този период растежът на бактерии става опасен и трябва да се изхвърли. Трябва ви още флакон с нова спирала, по-течна и прясна.

Какво да правите

Нанесете малко от леко засъхналата спирала. По-старата спирала ще придаде твърдост и плътност на миглите ви. След това нанесете пласт и от новата спирала, с помощта на която ще разрешите миглите и ще ги накарате да заблестят.

Какво пропускаме при използването на спирала за мигли?

Резултатът

Поглед, който е изпълнен с елегантност, самочувствие и изглеждащ сякаш е допълнен с изкуствени мигли. Самоувереността ви ще се увеличи многократно, защото реално това са вашите истински мигли, а не изкуствени. Страхотен ефект.

А най-хубавото е, че когато новата ви спирала започне да засъхва, ще си купите друга, а старата ще използвате докрай. Така пестите и пари.

Коментирай