Здраве и красота

Черен петък в България: как да похарчите малко и да купите много

Ценни съвети как да се подготвим за продажбата

06.12.2019г. / 06 45ч.
Мария Дуковска
Черен петък в България: как да похарчите малко и да купите много

Традицията да се пишат писма до Дядо Коледа трябва да бъде измислена само защото родителите не е необходимо да измъчват мозъците си над подарък за детето и детето се научава да формулира своите желания. И това наистина трябва да се научи. Умението е полезно, приятно и малко възрастни осъзнават какво наистина искат.

Колко е черен петък?

Добрата новина: умението може да се тренира. Например, предстоящият празничен сезон е чудесна причина за практикуване. И първият от поредицата празници е празник на продажбите и отстъпките Черен петък.

Идеята за ден на масови отстъпки се заражда в Америка, така че датата на Черния петък е обвързана с друг традиционно американски празник – Денят на благодарността, който обикновено се празнува в последния четвъртък на ноември. Черен петък 2019 ще се проведе в България на 29 ноември.

На този ден много магазини ще имат щедри продажби. За да устоите на такъв наплив от изгодни оферти, по-добре е да се подготвите предварително и да направите списък с желаните продукти. Можете също така да включите в списъка идеи за подаръци за вашите приятели и роднини, защото Коледа и Нова година са точно зад ъгъла.

Идеи за черен петък 2019

По време на основната продажба на годината има шанс да закупите маркови, висококачествени артикули на атрактивни цени. Ето защо си струва да добавите продукти към списъка с желания, които нямате достатъчно решителност да купувате в ежедневието.

Например, това могат да бъдат луксозни или нишови парфюми. Любими от последните няколко години: луксозен аромат Yves Saint Laurent Libre и женствен Gucci Bloom. Това далеч не са евтини парфюми. Но в дните на Черния петък те могат да бъдат закупени със съблазнителни отстъпки.

Друга идея е да създадете свой собствен комплект или да закупите един готов. Например, комплект продукти за грижа за косата с шампоан, балсам или балсам, серум и маска Kérastase или L'Oréal Professionnel.

Такъв комплект ще бъде ползван дълго, интегрираният подход ще засили ефекта на средствата, а също така е добра идея за подарък на мама, сестра или приятелка.

Коментирай