Здраве и красота

Маникюр с ярки цветове за пролетта, направен вкъщи

Няколко лесни стъпки

17.04.2020г. / 05 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Има много лесни начини да си направите свеж и интересен маникюр вкъщи. Не е нужно да ходите на маникюрист, а и не е необходимо задължително да притежавате умения за рисуване. Съществуват някои лесни трикове, които помагат да си направите фантастичен маникюр сами без чужда помощ.

Подбрали сме един такъв лесен маникюр с ярки цветове за пролетта, който можете да си направите вкъщи.

Маникюр с цветя, който никога не излиза от мода (галерия)

Необходими са ви няколко лака в различни нюанси на розовото, както и бял и син (бледолилав) лак. Поставете един плътен пласт база за нокти, за предпочитане плътна. Нанесете и стабилен обширен пласт протектор-лак, който да предпази кожата на пръстите от изцапване с лаковете.

Елегантният маникюр като красив аксесоар (галерия)

В малък съд с вода капнете по една капка от всеки цвят лак, като ги редувате. Капвайте по една капка в средата на съда с вода, така че предходните цветове лак да се разпръсват към краищата на съда.

С помощта на клечка за зъби направете хоризонтални линии във водата, така че да накарате кръговете лак да добият зигзагообразна интересна форма.

Идеи за ориенталски маникюр (галерия)

Потопете пръста си внимателно във водата през центъра на кръговете лак. Оберете остатъка от лакове във водата с помощта на клечка за уши. Извадете пръста си внимателно. Обелете остатъка от полепнал лак по кожата. За финал нанесете топлак, след като сте се уверили, че пръстът ви е напълно изсъхнал.

Повече вижте във видеото.

 

Коментирай