Здраве и красота

Грижа с органична синя метличина за уморена кожа на лицето

Да събудим красотата на лицето си

24.03.2021г. / 10 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато става дума за женската красота, състоянието на нашата кожа е показател за това какво не правим както трябва в ежедневието си и дали допускаме натрупване на умора. Едни от първите признаци, че нашата кожа е уморена вследствие на стрес, нездравословно хранене и недоспиване са вял тен на кожата, подпухване на клепачите и цялото лице. Защото умората оставя трайни следи.

Когато една кожа е уморена, тя е и дехидратирана, тъй като трудно задържа вода, а средно губим до 3 литра вода дневно. Нейната микроциркулация се забавя. Водата се задържа в съдовете и тъканите, кожата е подпухнала, чертите са по-изразени и се появяват онези нежелани торбички.

Също така, кръвоносните съдове не осигуряват на кожата всички хранителни вещества, от които се нуждае, за да функционира правилно и да има красив и здрав вид.

Ето защо можем да наречем умората враг номер 1 на женската красота. За щастие имаме верен съюзник, който може да ни помогне да се справим с признаците на уморената кожа и да си върнем блясъка. Този съюзник е лаборатории KLORANE и новата им серия за хидратираща грижа за лице с органична синя метличина, която брандът отглежда от 50 години в Тарн, Франция.

Именно синята метличина вдъхновява специалистите да създадат изцяло нова натурална грижа, която е и веган, 100% произведена във Франция.

Серията включва мицеларна вода, демакиант за очи, тонизиращ серум „Събуди се“, аквакрем, нощна аквамаска, рол-он за уморени очи, изглаждащи и успокояващи пачове.

Нещо повече, осигуряваме на кожата на лицето си 4 хидратиращи активни съставки с ефект срещу умората, за незабавно озаряване – флорална вода от органична синя метличина (успокоява), хиалуронова киселина с растителен произход (хидратира и изглажда), декстран сулфат (повишава тонуса на съдовете), органичен еделвайс (омекотява и защитава, мощен антиоксидант), който е култивиран и отглеждан чрез методите на органичното земеделие в Швейцарските Алпи.

Всичко това превръща грижата за кожата на лицето в един френски ритуал за красота. Подарете си го!

Снимки: KLORANE

Коментирай
Свободно време