Здраве и красота

Защо все по-често младите и децата страдат от паник атаки

Темата е на фокус в „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR на 22 май

20.05.2022г. / 15 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Каква е връзката между стресът, безсънието и цялостното ни физическо здраве? Защо все по-често младите и децата страдат от паник атаки? Как да се справим с прекомерния стрес? Отговорите на тези въпроси зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат от психолога Валентин Стоилов, който тази неделя, 22 май, от 09:30 часа, ще бъде гост в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR.
 
Липсата на време и на възможност да се спрем за малко води до това като родители да се опитваме повече да говорим с децата, докато нашата основна работа е да чуваме“, споделя специалистът пред водещата Яна Данаилова.
 
В новото издание на „Линия „Здраве“ тази неделя, психологът разкрива как ковид пандемията, войната и икономическата криза се отразяват на емоционалното, физиологичното и когнитивното здраве не само на възрастните, но и на децата. В студиото на предаването Стоилов ще коментира и какво влияние оказва намалената двигателна активност.
 
Не пропускайте да научите отговорите на тези и още интересни въпроси в предаването „Линия „Здраве“ - на 22 май, от 09:30 ч., по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Свободно време