Здраве и красота

Какво бельо да сложите под летния си тоалет?

Какво да сложите под прозиращите тоалети

09.08.2022г. / 16 20ч.
Аз жената
Какво бельо да сложите под летния си тоалет?

В летните горещини за мнозина възниква въпросът какво да сложат под роклята, тъй като летните рокли доста често прозират. Събрахме няколко полезни съвета за стилно и удобно лятно бельо.

Как да изберете лятно бельо?

Бельото е една от най-важните части на женския гардероб: сутиените и бикините се различават не само по стил и кройка, но и по цвят. С промяната на сезоните на преден план излиза различно бельо, което се съчетава с цвета, а често и с материята на носената рокля или блуза. През лятото предпочитаме да носим естествени свободни материи и леки панталони. На тях, обаче, пасва различен тип бельо, от този, подходящ за тесни дънки, например. За това е важно да съобразим лятното си бельо с летните си дрехи.

Какво да сложите под прозиращите тоалети?

Под суперлуксозната бяла рокля трябва да сложите комплект невидимо дамско бельо, а именно гладък бежов сутиен и гладки безшевни бежови бикини или прашки. Дишащото и тънко памучно бельо също е добър летен избор.

В днешно време бодитата са популярни през всеки сезон, а шикозното черно дантелено боди може да бъде пълноценна част от тоалета ви. То може да разкраси дори най-обикновената пола или панталон. Същото важи и за дантеления или сатенен корсет, който ще откриете както в черно, така и в ярки летни цветове.

А какво е подходящо за ежедневното облекло?

Лятото е време не само за безкрайни партита, но и за дълги горещи дни. Ежедневните рокли и гащеризони могат да бъдат изработени от ефирен муселин, органза или коприна, а под тях е добре да се носят сутиен и бельо в същите цветове. Все пак, ако облеклото ви не прозира, то спокойно можете да сложите забавно бельо в друг цвят, което да ви донесе свежо лятно настроение. Тъй като лятото е най-горещия сезон, винаги ви съветваме да носите бельо от дишащи материи като памук и бамбук, за да избегнете неприятно потене и спарване на кожата.

Нещичко и за парти вечерите

Ако носите топ или рокля, които могат да покажат презрамките на сутиена ви, не се колебайте да изберете модел с шарка, ярък цвят или дантела. Носенето на черно или ярко оцветено бельо под бял или прозрачен топ е много модерен и готин начин да носите сутиена си.

За леките и нежни материи много добър избор е обикновеното и семпло бельо. По-богато украсеното бельо е по-добре да се носи под рокли от по-плътни материи. Въпреки че показването на долното бельо може да се счита за секси от мнозина, то ние ви съветваме да избягвате подобен вид показност, която би изглеждала пошло.

През лятото са много модерни роклите без презрамки и тези с гол гръб. Силиконовите презрамки не са на мода от много години. Трябва да изберете сутиен, който е самозалепващ се или може да държи бюста без презрамки. Такъв модел е сутиенът тип „бардо“, или така наречената бриджитка. Дамите с по-голям бюст имат нужда от модел с широка обиколка, поне 3 закопчалки, за да са сигурни, че ще се чувстват комфортно. За тоалетите с гол гръб, най-подходящи са сутиените с нисък център и ниско закопчаване.



На пазара ще откриете изключително разнообразие от бельо, подходящо за лятото. Сигурни сме, че ще откриете перфектния модел за вас, но все пак винаги поглеждайте как изглежда бельото под дрехите ви преди да излезете от вкъщи. Така със сигурност ще избегнете модни гафове.

Коментирай
Здраве и красота