Здраве и красота

Терапия с ампули подмладява кожата и намалява бръчките

Как да съхраним естествената си красота за по-дълго

04.11.2022г. / 10 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Вече изминаха 30 години откакто учените откриха, че можем да изгладим бръчките покрай очите и по челото с инжектирането на една от най-мощните познати отрови в света – ботулиновият токсин. За него е известно, че дори само една супена лъжица може да убие милиони хора – толкова силна е отровата му. Въпреки това, козметичната процедура, която използва този токсин премина успешно клиничните изпитания преди повече от 30 години и днес се нарежда сред най-често предпочитаните и прилагани естетични манипулации, чийто ефект е заличаването на бръчки.

И така, от древни времена до днес жените жадуват за красота и за вечна младост. Но един от най-големите идеали си остава стремежът към естествената красота и въпросът как да я постигнем с природни продукти и с по-малко интервенции върху кожата.

На този въпрос ни отговори Томислава Ванкова, която е мениджър реклама на Laboratorios BABE за България. В интервю пред главния редактор на Az-jenata.bg Мария Дуковска Томислава споделя интересни и ефективни начини за това как да съхраним естествената си красота, благодарение на дермокозметиката. Един от тези лесни и достъпни начини е терапията с ампули Proteoglycan F+F Recover Your Skin's Firmness and Elasticity, която осигурява висококачествена концентрирана грижа за еластичност и плътност на кожата.

Свързани статии

Терапията с ампули възстановява естествената мекота и младежко излъчване на лицето и е подходяща за всякакъв тип кожа, включително и за чувствителна такава. Разработената формула поддържа оптимално ниво на хидратация (до 24 часа след приложението), спомага за подновяването на метаболитния баланс и видимо стяга епидермиса (подобно на Ботокс ефект).

Същевременно включените в състава протеогликани и аргилерин овлажняват и преструктурират кожата, като произвеждат колаген и хиалуронова киселина, действат като дермален филър и намаляват мускулните съкращения, с цел понижаване образуването на бръчки. Деликатната текстура на съдържанието на ампулите е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване лицето е изгладено, с подобрен външен вид и освежен поглед.

Много дами с напредването на възрастта мечтаят да възстановят естествената си красота, да забавят формирането на фини линии и бръчки, а това се оказва напълно възможно, ако сме достатъчно постоянни в грижата за кожата както на лицето, така и на шията.

Още любопитни детайли за терапията с ампули, как да я прилагаме, колко бързо след използването им ще видим резултат и колко продължителен е той, ще разберем от видео интервюто с Томислава Ванкова. Ще чуем ценни препоръки относно грижата за кожата, кои ритуали за красота да не пропускаме в ежедневието и на кои продукти да наблегнем през есента и зимата.

Целият разговор може да проследите във видеото.

Коментирай