Здраве и красота

Етерични масла за ароматерапия за всяка зодия

С прекрасни аромати

20.04.2023г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Стрелец

Стрелецът може да бъде приятелски настроен, безгрижен и ентусиазиран. Той обича да пътува, но понякога може да бъде и неспокоен. Да премисля твърде много нещата. Загряващите свойства на етеричното масло от джинджифил спомагат за подобряване на кръвообращението на уморените крайници и облекчават гаденето.

Зодия Лъв

Увереността и харизмата са черти на Лъва. Етеричното масло от салвия помага да се балансира силната личност на този звезден знак, което гарантира, че неговата екстровертна природа се възприема като положителна, а не властна.

Масло от бяла ливадина – антиоксиданти за по-малко бръчки

Зодия Везни

Везните са миротворците на зодиака. Умело използват своя чар, за да преговарят в трудни ситуации и да поддържат хармония. Етеричното масло от тамян работи добре с този земен знак поради неговите балансиращи свойства. Подходящо е за моментите, в които се чувствате в застой.

Масло от хибискус – за по-малко бръчки и стегната кожа

Зодия Водолей

Либерални и креативни, Водолеите са чудесна компания със свежи идеи. Етеричното масло от мента може да помогне за укрепване на ума и заземяване на духа. Ароматът му е вдъхновяващ за превръщането на големите идеи в реалност.

Зодия Овен

Роден лидер с решителна природа, предприемачески дух, Овенът понякога може да е подложен на голям стрес. Успокояващото етерично масло от лавандула ще помогне за успокояване на ума, помагайки за облекчаване на главоболието в резултат на напрежение.

10 причини да поглезим кожата си със сусамово масло

Зодия Близнаци

Близнаците са известни със своите комуникативни умения и двойствена личност. Поддържането на оживен, многостранен начин на живот често може да бъде бреме за представителите на зодията. Поддържайте настроението си и нивата на енергия високи с пикантния аромат на етеричното масло мей чанг.

Снимка: istock

Коментирай