Здраве и красота

Защо не бива да правим компромис с избора на тоалетна хартия?

Тоалетната хартия е повече от просто продукт

02.05.2024г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Грижата за себе си е на първо място. Дали звучи егоистично? Съвсем не! Ако неглижираме себе си и нуждите си, то тогава няма да сме пълноценни, особено за важните за нас хора.

Вие как се грижите за себе си като жена? Вниманието към нас самите е важно да се случва всеки ден. Чрез избирането на полезни храни за женското здраве, редовна спортна активност, заобикаляне с позитивни хора, вдъхновяващи хобита. 

Осигуряваме си комфорт и проявяваме любов към себе си, когато обръщаме внимание на своите кожа, коса, интимно здраве. След всичко изброено, сякаш липсва нещо много съществено – изборът на тоалетна хартия. 

Приемаме тоалетната хартия, като продукт за дома, който купуваме през определен период от време. Минаваме покрай щанда, от който можем да изберем и просто грабваме нещо набързо. В този момент нашето вътрешно Аз ни казва „А грижата за себе си?!“. Може би много дами биха се запитали как една тоалетна хартия може да се грижи за комфорта ни всеки ден, както и за комфорта на любимите ни хора. 

Може, когато е Milde и е отличена с престижната награда „Qudal“ от ICЕRTIAS: Марката с абсолютно най-високо качество на българския пазар в категория тоалетни хартии, според потребителска оценка.* Абсолютен златен медал, който спечели тази година. 

Но до тази висока оценка като потребител на тази тоалетна хартия достигнах след направено свое проучване за бранда.

От 2007 година марката предоставя на българския пазар 3-пластова тоалетна хартия, която е премиум, направена от 100% целулоза – точно такава, каквато трябва да бъде една тоалетна хартия.

Защо Milde, след като има и други марки, биха попитали някои от вас. Milde не е като другите, както всяка жена не е като другите. Тя е специална точно като всяка една от нас. За всяка една от нас и за всеки член от семейството има Milde, защото тя цени семейния комфорт.

Нека бъдем честни. Когато избираме козметична грижа, която да закупим, винаги залагаме на тази, която е с високо качество. Ето защо, заслужаваме и най-доброто по отношение на тоалетната хартия. Първокласно качество, което само Milde може да ни предложи.

Всъщност, живеем толкова динамично, че понякога не обръщаме внимание на някои важни детайли. Например, когато поставяме разкрасяваща маска на лицето, рядко се отпускаме за няколко минути, в които да се отдадем напълно на този малък ритуал. Обикновено вършим нещо друго, докато отмине нужното време за действие на продукта. 

Това трябва да се промени и можем да го направим с помощта на Milde. Тя е един от продуктите, който ни напомня да забавим темпото, защото важните сме ние. Всяко едно нещо, което купуваме за себе си или дома си, е важно да ни осигурява грижа и комфорт.

Още с първото докосване на Milde, разбрах, че това е най-доброто за мен и семейството ми, за всеки ден от годината, защото тя се грижи за духа и здравето ни. Знам, че ароматите и цветовете също имат силно въздействие върху нашето настроение. Ето защо е важно да ги избираме внимателно, особено за дома ни. 

Milde е тоалетна хартия, която може да задоволи и най-капризните дами. Тя съчетава перфектна белота, нежни флорални мотиви, здравина и мекотата, която заслужаваме. Тя е визия за живота, за това как искаме да се чувстваме всеки ден. Тя е незаменимият аксесоар за всяка баня. 

Тъй като всяка една от нас е уникална, от екипа на Milde не са забравили това. 

Ето защо можем да избираме да се поглезим с:

  • Relax purple – тоалетна хартия, която има успокояващ аромат на магнолия с флорално-плодови и дървесни нотки и съвършена мекота;
  • Cool blue – Съчетава бяла хартия с нежни светлосини мотиви и свеж аромат, напомнящ за лятото и морето. Също толкова нежна на допир, както останалите видове предлагани от марката;
  • Energy Green – Ухание на листа от лилия и лавандула и фина основа на сандалово дърво, които обгръщат нежни светлозелени мотиви, върху бяла и безупречно мека хартия;
  • Sensitive – Дерматологично тествана бяла хартия с деликатен аромат. 

Освен изключително здрава, тоалетната хартия предлагана от Milde се отличава от останалите хартии на пазара и със своята изключителна способност да попива. 

Жените сме много специални. Не забравяйте колко много велики мъже в историята са го написали. Всеки ден от годината ние заслужаваме златен медал за усилията, които полагаме, за да сме добри в работата си и да сме най-грижовните за семейството си. Milde е нашият златен медал!

*Независимо потребителско проучване за най-високо качество („QUDAL 2024/2025”)на ICERTIAS, категория: „тоалетна хартия“, България, 01.2024

Коментирай