Здраве и красота

Псориазисът не е толкова страшен

05.09.2008г. / 14 30ч.
Аз жената
Псориазисът не е толкова страшен

Притеснявате се от начина, по който изглежда Вашата кожа днес? В гардероба Ви господстват дългите ръкави? Изпитвате комплекс при посещение на басейн, фризьор или козметик? Не се наслаждавате пълноценно на живота – и всичко това само заради псориазиса?

Псориазисът е хронично кожно заболяване. За него е характерна сериозната честота на подмяна на епидермиса. Раните се появяват предимно по външната страна на ръцете и краката, а също и върху кожата на главата. Нека веднага Ви успокоим – псориазисът не е заразно заболяване и за разлика от много кожни заболявания не се предава по инфекциозен път. По-често болестта засяга дълбоко емоционалното състояние на болния.

Данните сочат, че относителният дял на страдащите от псориазис е 3%. Болестта може да се прояви във всяка възраст като най-голяма е вероятността между 20 и 50 години. Псориазисът поразява с еднаква степен и двата пола като сериозен фактор за това е генетическото предразположение.

Днес съществуват множество разработени методики за лечение на псориазис. Сред най-разпространените методи за отстраняване на външните симптоми при псориазис е използването на кремове, съдържащи стероиди. Чрез хормоните, участващи в състава им, се постига временен козметичен ефект, но при последващото възобновяване на болестта се наблюдават по-сериозни усложнения за пациента – прекомерно окосмяване, повяхване на кожата, поява на “мрежичка” от кръвоносни съдове. Като краен ефект болестта се проявява с нова сила и в по-тежка форма... и болният попада в “омагьосан кръг”.

Методът за повлияване на псориазис, който е разработен в медицинската мрежа “Он клиник” и се прилага в “Он клиник – България” се базира изцяло на натурални продукти:

  • Екстракти от кал от Мъртво море;
  • Растителни екстракти с антигъбично и с антибактериално действие;
  • Противовъзпалителни растителни екстракти.

Програмата не съдържа кортикостероидни хормони.

Лечението е уникално като почиства поразеният участък от люспите и благодарение на растителните екстракти и натуралните масла, участващи в състава му, омекотява кожата и действа противовъзпалително. Като резултат от лечението в “Он клиник – България” може да се очаква:

  • Премахване или съществено облекчаване на обострянето на псориазиса при 85% от пациентите;
  • Подобрението настъпва достатъчно бързо – до ок. 2 седмици;
  • Продължителността на лечението е средно 10 седмици;
  • Ремисиите, които се достигат, продължават между 6-18 месеца.

Лечението в “Он клиник-България” е ефективен начин да се справите с проблема псориазис и да се наслаждавате на живота пълноценно. Обадете се още днес на тел.:
0700 1 19 19 и направете първата крачка към ежедневие, изпълнено с нови усещания!

За повече информация:
www.onclinic-bg.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
vili ( преди 11 години )
a kakvi sa cenite na onklinik? moje li nqkoi da mi kaje?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
kalin ( преди 11 години )
az stradam ot mnogo godini - poslednite godini polzvam sako medicinska kozmetina a ot proletta otkrih i preparati ot murtvo more. vsi4ko koeto polzvam me oblek4i stahotno mnogo a za na 4ena 1/3 ot preparatite na onclinic.mislq 4e tezi onclinic za obirdjii
отговор Сигнализирай за неуместен коментар