Как аурата може да предскаже физическите ни проблеми?

Какви тайни крие нашата аура

24.06.2024г. / 12 03ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Аурометрията представлява анализ на аурата, която определя какви болести има вероятност да ни сполетят не само в близките години, ами до края на живота ни. Как аурата може да предскаже здравословното ни състояние, разказа специалистът по аурометрия проф. д-р Надя Миронова в съботното издание на "България сутрин".

"Аурометрията е високотехнологичен метод, до който аз стигнах, когато се опитвах да намеря начин да разбера хората какви качества и способности имат, така че да могат да бъдат обучавани в комуникативни и в други ключови умения. Работи се с апарат, който се нарича аурокамера. Тази, която аз използвам е уред, който е основан на метода на газоразрядната визуализация, разработен широко и използван в целия свят", сподели проф. д-р Надя Миронова.

Свързани статии

Тя поясни, че има хора, които имат развити сетива и могат да видят това сияние с просто око. Тези хора виждат не самото сияние, а виждат отразената светлина, така както ние не виждаме дъга, а виждаме цветове, които не съществуват. По същия начин, хората които имат такива дадености, могат да видят аурата.

"Това е една невидима и понякога необяснима енергия, която преди всичко носи информация. Поради тази причина аз твърдя, че нашата аура знае всичко за нас. Въпросът е кой може да я прочете и когато получим информацията какво следва от това?", коментира проф. Миронова пред Bulgaria ON AIR.

По нейни думи енергийният поток, който излъчва нашето тяло и който е нашият щит и меч спрямо околния свят съдържа цялата информация за това дали сме физически здрави и ако не, къде се крие проблемът.

Гледайте целия разговор във видеото.

Коментирай