Докато боледувах, бях наддала десетина килограма, усещах дискомфорт. Залежаването, застоялият начин на живот, който водех, поради спецификата на работното ми място, бяха се отразили на теглото ми. А както се знае свръхтеглото е натрупване на мастни депа и мазнини, които не са нищо друго, освен затлачени в организма необработени остатъчни храни. Те обикновено се предизвикват от вечерното хранене след 19 часа, когато се прочиства от токсини кръвта и стомаха не храносмила интензивно. И когато след такава вечеря си легнем, стомахът притиска сърцето, цяла нощ то горкото едва тупка, мъчи се да оцелее до сутринта. Това е една от причините за инфаркти и инсулти, за депресивни състояния и неврози. Следват вестибуларни смущения, страхови състояния, обострят се фобиите. Повече от тези състояния съм ги преживяла. И след стрес се отключва проблем с щитовидната жлеза.
След като направих първото шестдневно прочистване, отслабнах малко, едва 3-4 кг. Обяснимо е, защото имах проблем с щитовидната жлеза. Обикновено още при тридневното прочистване, в петък, събота и неделя се отслабва 2-3 килограма, а от понеделник организмът започва да изхвърля по килограм на ден. Това е, когато няма хормонални проблеми или нарушение на метаболизма – обмяната на веществата. Затова при хора с нарушена обмяна се стопяват едва 1-3 кг, до 3-4 кг за първия месец. Но при тях се включва веднага след захранването схемата “За трудно отслабване”, а след това тази “При блокаж на храносмилателната система”. Следват сезонните менюта, съпроводени с подходящи билкови отвари: чай за отслабване, от глухарче, гръмотрън, лазаркиня, цикория, царевична коса “Медо №5”, продукт, който е основен при отслабване без диети и глад, и за нормализиране на храносмилателния тракт, билковина с арония, с ленено семе, крем “Витасин”, “Лимони с Медо” с овесени ядки, “млечно жито”, останалите компоненти от програмите в продължение на три месеца.

Спазми в стомаха: да се направи така, че да се разтопи и изкара всичко непотребно от корема: мокра риза, всеки ден, компреси на корема, с отвара от трина, всеки ден кратко обвиване за разтапяне на чуждите вещества, горен и долен компрес, пълно студено измиване, ходене по мокри камъни или мокра трева, от време на време поливане на коленете. През четири седмици се редува: мокра риза кратко обвиване, през ден по едно от тези средства. Да се ходи бос.

Запек: който е болен от запек, при него не е болен само стомахът, а целият организъм. Трябва да се види в какво състояние са стомахът и червата. Ако са добре, значи тялото е здраво. Ако не работят добре, то предстои тежка болест, ако своевременно не се синхронизира работата на червата. Церенето започва с пиене на вода, но предпазливо и с мярка – пие се през половин час по лъжичка (глътка) вода между закуската и обяда, така и до вечеря. Освен това да се пие вода и когато човек е ожаднял. Вместо вода може да ползваме и отвари, например отвари от трънка цвят действат прекрасно; отвара от бъзов цвят разтоварва и стопява веществата в червата.

Всяка ферментация на дадена храна трябва да съответства на хранителния режим. Затова, когато правилно приемаме водата и плодовете, така, както описахме по-горе, на всеки четири часа и половина организмът ни като часовник се изчиства от остатъчните ферментирали храни. Не се допуска вторична болестотворна ферментация. Нерафинираните са баластни храни.

Друга храна, която бързо ферментира, колкото и да е чудно за незапознатите, е хлябът. Разбира се, пълнозърнестият хляб е за предпочитане, вече казахме защо, тъй като е баластна храна. Но от друга страна всеки хляб води до две основни аномалии: 1) събужда неизползваем ферментационен процес. Затова съветът ни е: ако искате да ядете хляб – препичайте го. Топлият, мек хляб е жива болест. Но ако решите все пак да не се лишавате от хляб, яжте го в много малки количества – филийка -две.

Най-добре е храната да се консумира натурално, без хляб, особено когато искаме да отслабнем. Така даваме възможност за свободно преминаване на поетата храна през храносмилателния тракт, а от друга страна организмът поема толкова хранителни вещества, колкото са му необходими.

Огромното количество храна застоява в организма. Съветът ни е: на дъното на чинийката по малко храна, разнообразна и питателна, непреварена, повече в сурово или полусурово състояние. На ядене по 150-250 мл храна общо. Гаранция за здраве и дълголетие!

Веднага след захранването спазвайте непременно правилните часове за хранене според Биологичния часовник: 9 часа закуска, от 12 до 13 – обяд, вечеря първия месец до 17 часа. След това преди 18 часа. Който трудно свиква с часовото хранене и в живота си е свикнал да си угажда вечер с късно хранене, и ако не сте в тежко състояние, ви препоръчваме компромисен вариант на допълнителни храни, които не ферментират и могат да се включат след 17 и след 19 часа.

Отслабнах без глад сБио ДАР
Излекувах алергия и хипертония

Галя Петрова е щастлива, че стопи без диети и глад 25 кг

Единствената програма за стопяване на килограмите, без диети и глад, ми помогна да се почувствам нов човек, защото организмът се пречиства. Излекувах тежък запек, задух, подагра. Бях с тегло над 100 кг, имах здравословни проблеми – хипертония, тежка алергия, едва дишах и не можех да изкачвам стълби. Посетих новооткрития магазин в нашия град. Усмихнатата специалистка Петя Дочева ми предложи билкова програма, започнах на шега.
Бях скептично настроена, защото съм използвала какво ли не, отслабвах временно и пак наддавах на килограми. Но сега още на 21-я ден свалих първите 10 кг и продължавах да отслабвам. И то без никакъв глад, без никакви лишения. Организмът ми се освобождаваше от излишното тегло. Билковите продукти даваха желания резултат. За месец и половина стопих без да гладувам излишните килограми. Личната ми лекарка също беше удивена от резултата, защото кръвното ми налягане е 120/80. Леко ми е на тялото и душата, защото отслабнах и се излекувах за около два месеца от здравословни проблеми, с които се боря цял живот. Отслабнах без да гладувам, вече не усещам панически глад, отказах цигарите и кафето с лекота.
Да, успях, защото в нашия град Варна дойдоха вълшебните продукти на “Био Дар”. Благодаря от сърце!

За консултации звънях на телефон (052)600 416 и 0899 781 900. Вече не наддавам на килограми. Щастлива съм!

Консултация и записване час за кабинет “Био Дар” в София:
02/ 983 21 50; 980 56 92
Делнични дни от 9 до 15 ч. Четвъртък и събота до 14 ч.
www.biodarmedo.com

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Най-добрият лекар се познава по резултатите!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Лечение на миома без операция
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси