Здраве и красота

Най-добрият лекар се познава по резултатите!

21.10.2009г. / 10 02ч.
Аз жената
Най-добрият лекар се познава по резултатите!

Д-р Анелия Кадийска ми помогна да стопя миома, възли на щитовидната жлеза.” Споделя с вълнение и благодарност Стефка Боева, вече изцерена.

“Състоянието ми в началото на лечението беше повече от сериозно. Имах тежки, продължителни кръвоизливи. Откриха ми възли на щитовидната жлеза, пясък в бъбреците, бях в тежка депресия с паническо разстройство. Не можех да излизам без придружител навън. Виеше ми се свят, вестибуларните смущения бяха нещо мъчително. И ако не бях се обърнала за помощ към д-р Анелия Кадийска от кабинет “Био Дар”, надали щях да оживея. Цели 2 години на легло и състоянието ми се влошаваше. Лекарката ме прие с усмивка и ми вдъхна кураж, че без операция в нейния кабинет се лекува миома и възлите на щитовидната жлеза.
Ходех всеки ден на консултации, а когато не можех да отида, звънях на личния й телефон 0899/926 021, дори и вечер, а тя спокойна, сигурна в уменията си, ми даваше полезни съвети. От напреженията, които страдах, се спасявах преди лечението, като се давех с алкохол, отчаяна, че си заминавам от този свят. За това се започна лечение на стеатозата и алкохолната пристрастеност. Бях получовек, но се подчиних и изпълнявах всичко, което ми предписаха. Не исках детето ми да остане сираче, а съм на 42 години, млада и бях отчаяна, много отчаяна.
След 21-я ден преодолях жаждата за алкохол. Тогава усетих сила. Кръвоизливите от миомата, които продължиха почти месец, секнаха. Започна лечение на анемията, придобита от кръвотеченията. Лечението ми продължи три месеца, но до шестия месец използвах програмата. Миомата закърня и спря да расте, започна да се топи, след шестия месец без операция се стопиха и топлия и студен възел на щитовидната жлеза. Бъбреците ми се излекуваха от пясъка. Направих си пълни изследвания. Удивени, лекуващите ме лекари констатираха, че пред тях стои напълно здрав човек. Нямам думи да благодаря на д-р Кадийска. За мен тази прекрасна жена, която дава толкова топлота и обич, е най-добрият лекар в страната, а може би и в света, защото от Интернет разбрах, че миома и възли на жлезата не се лекуват никъде в света без операция. Със сълзи на очи аз и цялото ми семейство й поднесохме цветя и благодарности от сърце. И сега, година след боледуването ми, работя, жизнена съм и съм напълно нов човек! Който иска да се запише при най-великата лекарка, която ме спаси:
лично при д-р Кадийска можете да разчитате на изключително точна и надеждна пропедевтична и диетологична диагностика.”

Диетологът д-р Анелия Кадийска е посветила живота си на науката и здравето на хората. Преподавател в медицински колеж в София, главен асистент в катедра по Хигиена към Съюз на научните медицински дружества, разработва индивидуални програми за редуциране на наднормено тегло и широк кръг заболявания, в кабинет “Био Дар” София, на бул. “Сливница” 174.

– Д-р Кадийска, Вие сте автор на 57 научни статии и доклади, публикувани в български и чуждестранни научни списания по проблемите на храненето. Как помагате на своите пациенти?
– В качеството си на лекар-диетолог, помагам при проблеми с метаболизма. Обмяната на веществата в организма и правилният подход помагат да се редуцира трайно наднорменото тегло и затлъстяването. Въведох специална Диетологична диагностика, използвам и уреда Боди аналайзер, за изследване бодимас индекса, костната плътност и риска от съдов инцидент. Без глад и лишения със специални билкови продукти и диференцирани към всеки програми, без лишения от храна, за 21 дена се стопяват по естествен начин 7-10 кг. При затлъстяване програмата се прилага три месеца, като се редуцират трайно 20-30 и повече излишни килограми. По този начин се лекува успешно висок холестерол, хипертония, диабет втори тип, алкохолизъм...

– Казахте “алкохолизъм”. Как успешно се лекува този проблем?
– Алкохолизмът е заболяване, свързано с обменните процеси. Проявата на заболяването в повечето случаи е в резултат на фамилна обремененост. Това е по същество наследствена интоксикация. Лечението при нас е успешно, защото знаем причината, прилагаме индивидуален подход към всеки отделен случай. Лечението трае от 3 до 6 месеца, при някой случаи и до 9 месеца. Но алкохолизмът е лечим! Успешно се помага на заболелите от алкохолизъм и във филиала ни във Варна с водещ лекар Д-р Николина Дянкова и рекриолог Петя Дочева.

– Как помагате при хипертония и висок холестерол, свързани с теглото?
– Ще кажа нещо много важно – свързано е с нередовна дефекация. Запек е, когато само веднъж на ден има дефекация. Това хората не го знаят. С нашите програми лесно се лекуват, а те са свързани с кръвното налягане, холестерола и много други здравословни проблеми, които при нас се лекуват успешно.

– Бихте ли описали накратко представените от Вас програми?
– Задавате ми много важен въпрос. В кабинет “Био Дар” вече има разработени ръководства с програми за лечение чрез правилен начин на хранене. Също книгата-методика “Алкохолизмът – шанс за спасение”. Сега изготвям специална схема за хранене и здраве, в зависимост от кръвната група. Екипът ни подготвя ново ръководство, в което нагледно и методично ще публикуваме предлаганите от нас програми, които дават възможност без операция да се стопят възли на щитовидната жлеза, миоми на матката, мини методики за широк кръг заболявания част от които са псориазисът, хипертония, остеопороза, артрози, алергия, астма и др. Защото трябва да се знае, че начинът на хранене разболява или лекува.

– Д-р Кадийска, аргументирайте точно как се провежда лечението?
– В нашия кабинет се прилага интегративен подход, който в последните години е известен като конвергиране на медицината в най полезните й аспекти, наричана още интегративна медицина. Това означава, че ние препоръчваме най-полезните методи, които са без противопоказания и странични ефекти от конвенционалната и природната медицина. По този начин даваме гарантирани и трайни резултати не само за излекуване, но за пълно изцеление на човека. Разбира се, без никакъв риск за здравето, напротив, принципът “Не вреди” се покрива от нашата практика, и още един много важен – “Храната да е лекарство, а лекарството – храна”. Така връщаме към философията на основателя на медицината Хипократ най-ценните методи, вече осъвременени и адаптирани към хората на XXI век.

За консултации и записвания:
02/980 49 83 до 18 ч., 02/983 21 50 до 14 ч., 0894/64 95 04.
www.kabinet.biodarmedo.com

* * *

Отслабване без диети и глад!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Лечение на миома без операция
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси

Коментирай
16 rate up comment 7 rate down comment
надка ( преди 11 години )
имам възли на щитовидната жлеза парене и болки в корема в ляво и разстроиство заради което не мога да пътувам прочетох че лекувате възлите без операции пишете ми къде мога да си купя необходимите лекарства и диета за отслабване на поне 5 кг
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
Валентина ( преди 11 години )
Д-р Кадийска,може ли чрез Вашите програми да се лекува "Хашимото"?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Stefka ( преди 11 години )
imam nad 30 kg.izli6no teglo.Visoko kravno.Miomen vazel........ob6to vzeto ne se 4yvstvam mnogo dobre.Blagodaria
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
vania ( преди 11 години )
Може ли да се излекува при вас субмукозен възел с големина 5 см без операция.Ще ви бъда много благодарна за бърз отговор защото ножът вече ме очаква
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Био Дар ( преди 11 години )
За да ви бъде отговорено на зададените от Вас въпроси е достатъчно да позвъните на посочените телефони.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар