Reality/TV

„Касъл“ се завръща с нови епизоди

Бъдете пред екрана!

01.03.2016г. / 10 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: © ABC Studios

Снимка: © ABC Studios

Ричард Касъл е прочут автор на криминални романи, който работи в полицейското управление на Ню Йорк. Писателят е част от разследващия екип и партньор на детектив Кейт Бекет. Двамата разкриват странни убийства в мегаполиса.

А професионалните им отношения се превръщат в любовни. Решението да станат семейство не закъснява. В предишните епизоди видяхме как Ричард изчезна от собствената си сватба с Кейт. Беше в неизвестност два месеца.

А когато се завърна се оказа, че не помни нищо от този период. В новите епизоди от осми сезон ще видим как тези събития се отразяват на брака му. А междувременно ще разберем дали любимата му ще остане в полицейското управление или ще влезе в политиката.

Освен с драматични моменти, интригуващи разследвания и комични ситуации, актуалните серии ни срещат с умната бивша следователка от Скотланд Ярд и настоящ специалист в областта на охраната Хейли. За да постигне целите си, тя няма да се спре пред нищо.

Не пропускайте „Касъл“ – сезон 8 от 1 март, всеки вторник от 22:00 часа по FOX.

В новите епизоди ще видите брилянтната игра на: Нейтън Филиън като Ричард Касъл, Стана Катич като Кейт Бекет, Тамала Джоунс като Лейни Париш, Джон Уертас като Хавиер Еспосито, Сюзън Съливан като Марта Роджърс, Токс Олагундой като Хейли.

Снимки: © ABC Studios

Коментирай