Reality/TV

Семейство Голдбърг – сезон 2

Очакват ви по два епизода всяка вечер

09.05.2016г. / 11 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: The Goldbergs © 2014, 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Снимка: The Goldbergs © 2014, 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Преди време имаше блогове за родителство, награди за присъствие и алергии към фъстъци, имаше по-прости времена, наречени 80-те. За пристрастения към филмите особняк и най-малко дете в семейството Адам (Шон Джамброун), това са неговите най-хубави години и той ги посреща оборудван с видеокамера, за да улови всички луди моменти.

„Семейство Голдбърг“ са чудесно семейство като всички останали, само че с повечко крясъци. Майката Бевърли (Уенди МакЛендън-Кови) е класически „доминатор“ – тя е свръхзащитаваща майка, обича своите сладки деца, но тотално се налага напълно и във всичко без никакво усещане за граници. Таткото Мъри (Джеф Гарлин) е груб и понякога разсеян, отдаден родител е, но само с половината от вниманието си.

Сестрата Ерика (Хейли Оранша) е популярна и ужасяваща, и прави всичко възможно, за да не демонстрира, че е най-умната в клана. Бари (Трой Джентайл) е страстен мечтател, който може би мечтае твърде смело и който винаги изтегля късата клечка.

Адам е най-младият, бъдещ режисьор, който опитно борави с камерата и който се ориентира в първата любов и пораства със семейството си.

Част от семейния кръг е и обичаният Ал Соломън-Дядо (Джордж Сийгъл), най-непокорният от всички, безсрамен донжуан, който научава от семейството си толкова неща, на колкото той самият ги учи. Не пропускайте от 27 май, от понеделник до петък 20:00 часа, по 2 епизода, а телевизията е FOX.

С участието на:

Уенди МакЛендън-Кови („Шаферки“)

Джеф Гарлин („Таткова градина“)

Хейли Оранша („X фактор“)

Шон Джамброун („Heart Shakey“)

Трой Джентайл („Късметлията Чък“)

Номинираният за „Оскар“ Джордж Сийгъл („Кой се страхува от Вирджиния Улф?“)

Коментирай