Reality/TV

Започва сериалът „Елементарно, Уотсън“

Само по FOX CRIME

05.09.2016г. / 13 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Elementary © 2014 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Снимка: Elementary © 2014 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

В „Елементарно, Уотсън“ участват Джони Лий Милър в ролята на детектив Шерлок Холмс и Луси Лиу в ролята на д-р Джоан Уотсън в съвременна драма за тандем, който разследва престъпления и се справя с някои от най-заплетените случи на нюйоркската полиция.

След като загубва позициите си в Лондон и прекарва известно време в клиника за лечение на зависимости, ексцентричният Шерлок бяга в Манхатън, където богатият му баща го принуждава да живее с най-големия си кошмар – трезвомислещата д-р Уотсън.

Тя е успешен хирург до момента, когато губи пациент и правото си да практикува преди три години. Уотсън гледа на новата си работа като още една възможност да помага на хората, както и да се покае за грешките си.

Неуморният Шерлок обаче не е като досегашните й пациенти. Той я информира, че нейният опит в лекуването на зависимости не е приложим в неговия случай и той е създал свой собствен режим след напускането на клиниката – да възобнови работата си като полицейски съветник в Ню Йорк.

Уотсън няма друг избор освен да подкрепи своя раздразнителен нов пациент в неговите начинания. Шерлок открива ползите от лекарския опит на Уотсън, докато тя осъзнава, че има талант на детектив.

В полицията Шерлок контактува с капитан Томи Грегсън, който знае от предишната си работа със Скотланд Ярд, че Шерлок е гениален в разрешаването на случаи и го приветства като част от екипа, който включва детектив Маркъс Бел, разследващ специалист от най-високо ниво с остро развита интуиция и брилянтни умения за водене на разпит.

Въпреки, че първоначално е скептичен спрямо Холмс и неговите нетрадиционни похвати, Бел започва да припознава Холмс като ключова фигура в техните разследвания.

След като дяволитият Шерлок Холмс разследва свободно престъпления из Ню Йорк, е лесно да се заключи, че той ще има нужда от някой, който да го държи здраво стъпил на земята и е елементарно да се сетим, че това е работа точно за д-р Уотсън. Не пропускайте от 8 септември, понеделник – петък от 23:00 часа, само по FOX CRIME. 

С участието на:

  • Джони Лий Милър в ролята на Шерлок Холмс
  • Луси Лиу в ролята на Джоан Уотсън
  • Ейдън Куин в ролята на Капитан Томас „Томи“ Грегсън
  • Джон Майкъл Хил в ролята на детектив първа степен Маркъс Бел
  • Джон Ноубъл в ролята на Морланд Холмс
Коментирай