Скъпи дами, и този път се оказа трудно и отговорно определянето на наградените. Още не сме публикували всички рецепти, чиито авторки ще получат по една книга, но за да не протакаме повече, ето нашия избор: Маргарита Димитрова, Добринка Петкова и Виолета Матева.

Молим наградените да изпратят на e-mail konkurs@az-jenata.com точния си пощенски адрес и пощенски код, тел./GSM за връзка, за да им изпратим наградите. Отново благодарим на всички, които участваха.

* * *

Скъпи дами, срокът за конкурса изтече, благодарим много на всички, които участваха, като изпратиха своите великденски рецепти. Една по една ще публикуваме рецептите в следващите дни. За следващия Великден ще имаме още по-богат избор от ястия, идеи... благодарение на вас. Молим за няколко дни търпение, през които ще спорим помежду си кои рецепти да наградим. Ще поставяме и линкове към тях оттук.

Ето и всички участващи:

* * *

Страстната седмица започна и с нея отброяваме дните до Възкресение Христово – Великден, празникът, на който цялото семейство се събира. През тези три дни, в които празнуваме възкресението на Иисус Христос, нашия спасител, приготвяме и празнична трапеза, около която се събираме заедно с любимите ни хора.

Екипът на Az-jenata.bg добре знае, че читателките ни са прекрасни кулинарни асове и не пропускат случай да надскочат себе си в готварството. Затова отправяме към вас едно кулинарно предизвикателство коя читателка ще приготви най-вкусните великденски гозби! Няма да ви ограничаваме и ще се насладим на вашите солено-сладки рецепти в какъвто вид решите да ги приготвите.

Снимайте великденските си изкушения и ни пращайте рецептите на konkurs@az-jenata.com. Редакционният ни екип ще избере трите най-вкусни и вдъхновяващи рецепти, които ще награди със специални награди.

!!! Важно е да знаете, че откраднати или прекопирани рецепти ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.

Конкурсът започва днес, Велики понеделник, 29 април и ще продължи до 13 май.