Меню

Салца брускети

4 ноември 2014 | 16:21 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 домата, нарязани на кубчета
1 чаена лъжичка пресен босилек
4 супени лъжици настърган пармезан
2 супени лъжици зехтин
1 скилидка чесън, счукан
6 филийки франзела
сол на вкус
черен пипер на вкус
оцет на вкус

Продукти
Приготвяне

В средно голяма купа смесете доматите, босилека, пармезана, зехтина, чесъна и подправките. Покрийте под капак и приберете в хладилника да престои през нощта или за около 8 часа.

Препечете брускетите на фурна или грил. Овкусете ги с малко зехтин. Поръсете щедро от салцата върху тях и сервирайте, докато са топли.

Време за приготвяне: 40 минути

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай