Меню

Салата с карфиол и пилешко

12 януари 2015 | 13:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г карфиол разделен на розички
300 г печено пилешко месо
1-2 чаши пресен бейби спанак
лук ( по желание)
За дресинга:
половин чаена чаша зехтин
сокът на 1-2 лимона
1-2 супени лъжици дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
20 мин.

Продукти
Приготвяне

В подсолена вряща вода бланширайте карфиола за 5-7 минути. След това го отцедете. В купа сложете спанака, накъсаното печено месо, добавете карфиола и залейте с дресинга.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 9 години )