Меню

Салата с херинга и боб

21 февруари 2018 | 10:17 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 глава червен лук
200 г червено цвекло
1 ябълка
1 малка консерва червен боб 
маслини 
филе от херинга консерва
2 картофа
маруля за канапе
1 шепа орехи
лимонов сок
магданоз
сол
черен пипер
40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Запържете картофите на кубчета, нарежете лука и ябълката. Настържете цвеклото или използвайте готово настъргано. Сложете продуктите в голяма купа и добавете боба, маслините и рибата, разбъркайте добре със сол и пипер на вкус. Сложете листата на марулята на дъното на купата за сервиране, изсипете сместа, полейте с лимонов сок и поръсете с орехите и магданоза.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай