Меню

Печено пилешко с гъби и моцарела

8 август 2015 | 11:23 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 чаши нарязани гъби
4 бр пилешки гърди без кожа
2 разбити яйца
1 чаша галета
300 г сирене моцарела, нарязано
¾ чаша пилешки бульон
1 ч.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Поставете половината от гъбите в тава за печене като канапе. Потопете пилешките гърди в разбитите яйца, а след това в галетата.

Разтопете маслото в тиган на средна температура. Запържете пилешкото от двете страни. Поставете го върху гъбите. С останалите гъби покрийте месото. Подредете най-отгоре моцарелата. Добавете разтворения бульон.

Печете в предварително загрята на 180-200 градуса фурна.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай