Меню

Зелен ориз с гъби и наденица

26 май 2014 | 11:50 | Михаела Лазарова
Добави в любими
200 г бял ориз
700 мл вода
2 с.л. магданоз
2 с.л. копър
2 с.л. листа от целина
1 скилидка чесън
4 с.л. олио
сол на вкус
8 големи гъби
400 г сурова наденица

Продукти
Приготвяне

В блендер смесете зелените подправки, чесъна и олиото. Сипете в купата Multicooker 8 в 1 ориза, водата и смлените зелени подправки.

Посолете и разбъркайте. Добавете нарязаните на едро гъби и нарязаната наденица. Включете на програма „Бърз ориз“.

Снимка: thinkstock

Рецепта: Tefal

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай