Свободно време

Весел декември с коледен календар

30.11.2011г. / 23 56ч.
Аз жената
Весел декември с коледен календар

Помните ли старите детски картонени календари за месец декември, в които зад всяка дата се криеше по един шоколадов бонбон? Направете такъв за цялото семейство и вложете цялото си въображение, добро настроение и много хумор.
Относно изработката вариантите са различни – ако имате „златни ръце“ направете календара от плат с малки джобчета за всеки ден или пък от картон, цветна хартия, а с помощта на лепилото, го украсете с каквото ви хрумне – мъниста, хартия, иглички от елха, начупени коледни играчки и т. н., все пак имате 31 възможности за творчество. Важното е да не забравяте, че трябва да изглежда така, че само като го погледнете и да ви кара да се усмихнете.
Още по-интересно е какво да е съдържанието на джобчетата, прозорчетата или кутийките (зависи кой модел календар сте избрали).
Бонбони е най-лесно, но има и някои недостатъци – например, за да сте сигурни, че някой лакомник няма да ги изяде предварително, трябва да ставате първа и да ги слагате на датата.
Може да са листчета с мъдри или пък смешни мисли, а защо не весела задачка за деня, която да ангажира членовете на семейството. Например предвидете някой ден за рисуване на картинки на коледна тема, друг – правене на сурвачка, печене на меденки заедно с децата и т. н.
Забавлявайте се не само по празниците, а през целия декември!

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 11 години )
И сега се продават във всеки супермаркет такива по 2 лева ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар