Свободно време

Хороскоп за края на света за зодиите Овен, Телец, Близнаци

Как ще посрещнат края на света представителите на Овен, Телец и Близнаци

12.12.2012г. / 15 20ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На 13 декември 2012 в 10.40 ч. Луната влиза във фаза Новолуние. На тази дата разстоянието между Луната и Земята ще е 363685 км.

При скъсяване на разстоянието между Земята и спътника й обикновено се случват различни природни катаклизми.

Свързани статии

От този ден започва така да се каже „подготовката“ за края на света. Според масовото схващане и куп „научни“ твърдения краят на света трябва да настъпи на 21 декември 2012 г.

Вече няколко пъти се подготвяме за този прословут край. Бабите си правят запаси от сапун и свещи (за край на света може и да се говори, ама за край на тъмнината и мръсотията никой нищо не казва!); домакините – от сол, захар и брашно (може да е край, ама пък защо да е и глад!); мъжете се прощават с любовниците си и спастрят по някое шишенце винце и ракийка за „черния ден“ (че какъв край ще да е то, ако не го отпразнуваме подобаващо!), а банкерите преизчисляват постъпленията и лихвите от тях.

Как ще посрещнат края на света представителите на различните зодиакални знаци?

Овен

Овенът не обича никакви завършеци, за него най-важно е началото. Той трудно ще понесе края на света, защото го свързва със затворено пространство, а това му напомня за страх от клаустрофобия и го депресира.

Телец

Телецът с огромна радост очаква края на света. Той обича да се забавлява, да си угажда и знаейки, че светът ще свърши се е отдал на удоволствия и е натрупал толкова много дългове, че краят на света ще му изглежда като „светъл лъч“ в сравнение с атаката на кредиторите.

Близнаци

Край на света? Кой го каза? А защо никой нищо не е съобщил на Близнаците? Защо на тях все последни им казват? Това си е истинско безобразие! Ама Близнаците от край на света не се плашат, защото умеят да се раздвояват и докато едната им половина любопитно наблюдава края на света, другата бързо ще търчи към дома да изключи ютията, че да не се подпали къщата.

Очаквайте хороскопа на останалите зодии в следващите дни.

Автор: астролог Петя Георгиева

Още любопитни астрологични прогнози може да прочетете тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
nqkoi ( преди 11 години )
Страхотно и много оригинално :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар